05 aug. 2024 | 16:01

Cum arată casa lui Fuego. Artistul de muzică populară și-a transformat piscina în dressing

Monden
Cum arată casa lui Fuego. Artistul de muzică populară și-a transformat piscina în dressing
Cum arata casa lui Fuego

După ani de muncă și dedicare în București, unde și-a construit o carieră de succes, Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, a decis să se retragă din tumultul Capitalei și să se mute undeva la periferia orașului. Acolo, el și-a construit o casă superbă, pe care și-a amenajat-o după bunul plac. Iată cum arată locuința artistului!

Fuego, de la agitația orașului la liniștea satului

Fuego nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toată lumea a auzit de el, fiind, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară.

Cu toate că numele său este pe buzele tuturor, iar banii nu îi lipsesc, cântărețul este extrem de modest și ascuns în a vorbi despre cifre. Dar chiar și așa, s-a aflat în ce vilă superbă locuiește.

Unde stă artistul

Ei bine, de ceva timp, Fuego s-a mutat din București în Bălteni, un sat ilfovean, înconjurat de păduri seculare și un peisaj de basm. Această oază de liniște, situată la marginea unui lac și în vecinătatea unui vechi schit ortodox, oferă artistului nu doar refugiu, ci și un spațiu perfect pentru relaxare și creativitate.

În cadrul acestei proprietăți de vis, Fuego a avut o piscină, însă, acum ceva timp, a hotărât să o transforme în dressing, asta pentru că artistul deține mai mult de 500 de costume de scenă.

”Am acasă peste 500 de costume de scenă, jumătate din ele nu pot să le mai port, pentru că, în ani, m-am mai împlinit. Am desființat piscina din casă și am făcut dressing. Am nenumărate costume pe care nu mai pot să le port, dar, în timp, vreau să devină o expoziție permanentă.

Asta la 70 de ani, când o să am fundația mea și o să am și un muzeu cu toate creațiile mele, cu toate distincțiile, cu toate discurile de aur și cu toate costumele populare pe care le-am strâns în 30 de ani, cu colecția mea de pictură.

Nu mai am unde să pun nimic. Sunt costume făcută de Doina Levintza, lucrate de mână, de scenă făcute. Designerul Casei regale, Alexandru Ciucu, păi numai el mi-a făcut 30 de costume până acum de scenă, Maria Miu, una dintre cele mai mari creatoare și scenografe din România, mi-a făcut zeci de costume și ea.”, a mărturisit cântărețul, în cadrul podcastului găzduit de Mara Bănică.

Citește și Mesajul emoționant al lui Fuego după moartea actriței Ileana Stana Ionescu: „Am iubit-o”. Ce a transmis și Iuliana Marciuc!

Cum se înțelege cântărețul cu vecinii săi

Deși are o locuință minunată, Fuego nu petrece prea mult timp acasă, fiind mai tot timpul plecat din cauza meseriei sale. Astfel, el a avut grijă să-și protejeze proprietatea.

Acum, ea este înconjurată de un gard înalt, iar din loc în loc sunt montate camere de supraveghere. În ceea ce privește relația pe care Fuego o are cu vecinii săi, aceasta este una cât se poate de bună.

Artistul este apreciat de săteni pentru comportamentul său respectuos și modest. ”Este un băiat respectuos, nu are obiceiul să vină la magazine, îi face cumpărăturile o doamnă angajată, ori la mat, dar stă de vorbă cu oricine.

Fuego e ardeleanul nostru care vorbește și cântă frumos. Zilele trecute, a oprit pe marginea drumului, șoferul îl aștepta în mașină și el mânca cireșe din pom”, a spus o vârstnică pentru libertatea.ro.

Citește și Primele declarații ale Marinei Almășan după ce Fuego a făcut-o să plângă pe scenă: ”Am sucombat!”. Motivul are legătură cu fostul ei soț, Victor Socaciu FOTO EXCLUSIV!

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Vești surprinzătoare de la ANM. Vine ce ne dorim mai puțin
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro