Cum și-a izolat Andra copiii în casă. Imaginile care i-au amuzat pe fani

Cum și-a izolat Andra copiii în casă. Imaginile care i-au amuzat pe fani
Cum și-a izolat Andra copiii în casă?

Andra a reușit să-i pcăcălească pe cei mici și să îi distreze în fel și chip, astfel să nu simtă că s-au rupt de rutina lor. Cum se distrează micuții familiei Măruță în autoizolare? Care sunt activitățile lor preferate și cum i-a filmat Andra?

Cum și-a izolat Andra copiii în casă?

În perioada aceasta, cel mai greu este pentru copii, care sunt nevoiți să se rupă de la rutina lor. Cei mai speriați sunt cei care sunt în anii terminali ai diferitelor cicluri – în clasele a 8-a, a 12-a sau care susțin lucrări terminale în cadrul învățămânutului universitar. Deși mai durează până se vor stabili planurile și condițiile pentru cei menționați, micuții care sunt în clasele primare sau la grădiniță se bucură de căldura de afară.

O bucurie imensă este pentru copiii din familia Măruță. Locuința lor dispune de mulți mp, așa că au loc unde se pot distra și alerga în voie. Andra i-a filmat pe cei cărora le-a dat viață bucurându-se în curte de căldura primăverii și de liniștea care s-a așternut odată cu anularea concertelor și evenimentelor la care trebuiau să fie prezenți părinții. Eva i-a făcut pe toți să râdă atunci când mama sa a întrebat-o ce cară după ea. Mezina familiei a răspuns că are: „Apă pâtă”, dorind să spună apă plată. Cunoscuta cântăreață a râs nevoie mare de greșeala pe care a făcut-o aceasta, iar mai apoi a corectat-o.

Cum și-a izolat Andra copiii în casă?
Cum și-a izolat Andra copiii în casă?

Ziua de naștere a lui David, serbată fără fast

Zilele trecute, ziua de naștere a lui David a fost serbată și ea fără fast. Tânărul a fost nevoit să petreacă anul acesta în căminul său alături doar de mama, tatăl și sora lui.

Băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși! ? @marutadavid, a fost mesajul artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI