Cum arată casa din Canada în care locuiește Ștefan Hrușcă. FOTO

Cum arată casa din Canada în care locuiește Ștefan Hrușcă. FOTO
Cum arată casa lui Ștefan Hrușcă în care locuiește în Canada

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 la Ieud, Maramureș. Este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spectacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Cum arată casa lui Ștefan Hrușcă, unde locuiește în Canada

Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Puțini sunt însă, cei care știu cum arată fiul artistului, în vârstă acum de 27 de ani. Mereu o persoană discretă, interpretul și-a ținut familia departe de ochii presei.

De peste 21 de ani, Ștefan Hrușcă duce o viață liniștită de canadian, în Whitby, lângă Toronto. La mai bine de 7.700 de kilometri distanță de locurile natale, el și-a construit o casă și o familie frumoase, alături de ieșeanca Gianina, fost fotomodel.

Hrușcă și Geanina au împreună doi copii

Cei doi au îmreună doi copii, pe Steven, în vârstă de 27 de ani și pe Andra. Cel care i-a călcat pe urme celebrului Hrușcă, este chiar fiul lui, care a urmat tot o carieră muzicală, însă, a abordat un gen total diferit de cel al tatălui său. Steven este muzicant și și-a format propria formație rock, alături de care cântă la diferite petreceri private și uneori la spectacole mai mari.

Lui Ștefan Jr, prietenii îi spun Steven, este un tânăr de 27 de ani, pasionat de muzica rock, care a studiat și învățat programarea, urmând-o pe mama sa în carieră.

Hrușcă vine de fiecare dată, de Crăciun, în țară

De aproape 30 de ani, fiecare Crăciun ni-l aduce pe Ștefan Hrușcă în case. După ce trec sărbătorile, vestitul colindător leapădă cojocul de lână și graiul maramureșean și se întoarce pe meleagurile unde locuiește, respectiv orașelul Whitby de lângă Toronto. Acolo, vorbeste în engleză și stă într-o vilă mândră, situată într-o zonă rezidențială de lângă lacul Ontario. N-are un job, așa că își dedică tot timpul muzicii, grădinii, bunului său prieten Diesel, un brac german, și bineînțeles, familiei.

Colaj casa lui Ștefan Hrușcă din Canada
Casa lui Ștefan Hrușcă din Canada – artistul se întoarce în țară doar în preajma sărbătorilor

În timpul unui turneu din România, a povestit la TVR doar că locuiește într-o casă din cărămidă, de lângă pădure, pe care a renovat-o singur, cu o gradină mare. Reporterii  au reușit să-i identifice vila pe o străduță liniștită și curată din Whitby unde, după modelul nord-american, toate casele sunt construite după aceeași schiță. Un vecin și-a scos locuința la vânzare, așa că am aflat și care e prețul zonei pentru o astfel de vilă: aproximativ 500.000 de dolari pentru patru camere, două băi, piscină și un garaj care poate adăposti două mașini. După ce băiatul său cel mare a plecat la facultate, la Toronto, unde părinții i-au luat un apartament, Hrușcă a rămas în casă alături de soția sa, care lucrează la guvernul provincial, și fiica Andra, în vârstă de 17 ani.