Cum arată casa de lux a lui Alexandru Ciucu. Aici vrea să-și ducă fetele după despărțirea de Alina Sorescu

Cum arată casa de lux a lui Alexandru Ciucu. Aici vrea să-și ducă fetele după despărțirea de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu are o casa de circa 2000 de metri patrati

S-a aflat unde vrea Alexandru Ciucu să își crească fetițele după divorțul de Alina Sorescu. Casa de lux a lui Alexandru Ciucu pare mai dregrabă un palat, atât de mare este. Aici ar vrea acesta să-și ducă fetele, asta în cazul în care instanța i-ar încredința lui creșterea lor.

Unde vrea Alexandru Ciucu să-și crească fetițele după divorțul de Alina Sorescu. Casa are 2000 de metri pătrați

După despărțire, artista s-a mutat într-un apartament din Capitală, în timp ce Alexandru Ciucu locuiește într-o casă de nu mai puțin de 2.000 de metri pătrați.

Celebrul designer a solicitat în instanță ca cele două fetițe ale cuplului, Carolina şi Raisa, să aibă domiciliul în casa lui din Pipera, acolo unde au și crescut până acum, motivând că are mult mai mult spaţiu decât fosta lui soție.

Alexandru Ciucu conduce mașini de mai multe sute de mii de euro

În plus, cunoscutul designer conduce și un bolid de lux, ce valorează 100.000 de euro, probabil mai mult decât apartamentntul unde s-a retras soția sa. Și aceasta nu este singura mașină pe care Alexandru Ciucu o are în garaj.

Astfel, la prima înfățișare pentru procesul de custodie s-a deplasat cu o altă mașină, una mai scumpă, de aproximativ 150 de mii de euro.

A avut loc primul termen din procesul de divorț

Marți, 3 mai 2022, cei doi foști soți au avut termen la Judecătoria din Buftea în procesul pentru custodia celor doi copii.

Alina Sorescu este prima care a făcut declarații pe contul său personal de Instagram despre despărțirea de Alexandru Ciucu.

Mesajul Alinei Sorescu. Cum vrea fostul soț să o lase fără fetițe

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulșumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe pagina ei socială.