Cum arată Carmen Harra în costum de baie, la 67 de ani. Schimbare radicală după ce s-a apucat de sală VIDEO

Cum arată Carmen Harra în costum de baie, la 67 de ani. Schimbare radicală după ce s-a apucat de sală VIDEO
Vedeta în ipostază surprinzătoare. Cum arată Carmen Harra în costum de baie, la 67 de ani

Cum arată Carmen Harra în costum de baie? Clarvăzătoarea Carmen Harra are o viață de milioane, precum înfățișarea acesteia în costum de baie. Când a împlinit 65 de ani, artista a avut curajul, la acel moment,  de posta o imagine cu ea la piscină pe rețelele de socializare. Gestul i-a fost aplaudat, astfel că aprecierile și complimentele au curs șiroaie. De la prima sa postare a trecut ceva, vreme. Azi, fanii se întreabă cum arată Carmen Harra în costum de baie, la 67 de ani. Dacă e să ne luăm după ultima sa poză, am putea vorbi de o schimbare radicală după ce s-a apucat de sală

Vedeta în ipostază surprinzătoare. Cum arată Carmen Harra în costum de baie, la 67 de ani

Am curaj să pun poza de la piscina mea azi, deși am 65 de ani. Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri”, scria Carmen Harra în dreptul fotografiei cu ea în costum de baie, la piscină. Asta se întțmpla, în urmă cu doi ani. La acel moment, unii au criticat-o pentru că s-a afișat astfel în mediul online. Dar cei mai mulți au apreciat îndrăzneala sa, dar și modul în care arată la vârsta ei. La scurt timp, Carmen Harra și-a explicat alegerea pe pagina ei de socializare:

„Lumea s-a îngrășat în pandemie, eu am reușit să slăbesc cât nu putusem într-un an. Am reușit să ajung la greutatea pe care o aveam la douăzeci și ceva de ani, după multă vreme, pentru că mă îngrășasem extraordinar când s-a îmbolnăvit soțul meu, emoțional. Mâncam de supărare și mă îngrășasem enorm! Am avut satisfacția că acum corpul și-a revenit incredibil și mi-am făcut o poză în costum de baie”, declara Carmen Harra

Au trecut doi ani de atunci, iar acum Carmen Hara a ajuns la frumoasa vârstă de 67 de ani. Dacă vă întrebați cum arată Carmen Harra în costum de baie, la 67 de ani, puteți vedea clipul de la finalul acestui material.

Secretul de frumusețe al clarvăzătoarei. Schimbare radicală după ce s-a apucat de sală

Carmen Harra nu s-a sfiit să recunoască faptul că, pentru a se simți bine în pielea ei, trece pragul cabinetului medicului estetician, unde poposește puțin timp. Ea face regulat tratamente pentru regenerarea și întreținerea tenului.

„Are un ten foarte frumos, evident cu câteva riduri, absolut normale la o anumită vârstă. Doamna Harra nu și-a dorit terapii invazive, așa că am ales pentru o primă ședință un tratament cu acid hialuronic, substanță ce se găsește în aproape toate structurile organismului, dar și cu toxină botulinică cunoscută pentru efectul de netezire a ridurilor.

La următoarea vizită în România, îi recomand un lifting facial nechirurgical cu fire Aptos. Rezultatul este natural și de durată”, a declarat dr. Daniela Cățănaș pentru Click.

De cealaltă parte, vedeta este încântată de vizitele la medicul estetician, considerând că fiecare vârstă are frumusețea ei. A mărturisit că nu este adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele pe care le face le recomandă tuturor celor care doresc să-și facă unele schimbări minore.

În afară de vizitele la estetician, Carmen Hara a dezvăluit un alt secret, de fapt este o schimbare radicală, după ce s-a apucat de sală, iar acest lucru se vede. Deși la 67 de ani, este de admirat faptul că vedeta încearcă să aibă o viață sănătoasă, fâcând sală și mâncând sănătos.