Cum arată cantina școlii unde fiii Gabrielei Firea învață. Alți elevi din București abia au ce mânca VIDEO

Cum arată cantina școlii unde fiii Gabrielei Firea învață. Alți elevi din București abia au ce mânca VIDEO

Cantina școlară unde învață fiii Gabrielei Firea este una ultramodernă, iar copiii sunt așezați fiecare în banca sa. De altfel, școala Gimnazială nr. 1 din Voluntari a fost modernizată. Primăria Orașului Voluntari a demarat lucrările de extindere, modernizare a acestui corp de clădire în luna mai a anului 2015, anunță pe Facebook Direcția de Asistență Educațională Voluntari.

Cum arată cantina școlii unde fiii Gabrielei Firea învață

Prin acest proiect, la finalizarea sa vor exista 34 de săli de clasă la care se adaugă o sală multifuncțională, trei laboratoare, cabinete medicale și o sală de sport de mari dimensiuni, se anunță tot pe pagina de Facebook. Mai mult decât poate fi folosit terenul de sport în aer liber situat în incinta școlii pentru practicarea diverselor activități sportive.

De altfel, pentru asigurarea condiţiilor igienico-sanitare şi de confort, Primăria Orașului Voluntari a demarat lucrările de mărire a capacității școlii prin supraetajarea clădirii care deja exista.

Școala a fost modernizată

Lucrările de supraetajare s-au efectuat pe întreaga suprafață a construcției. Astfel, spațiul interior de la parter a fost recompartimentat și au fost amenajate trei săli de clasă, cancelaria, un depozit de materiale didactice, cabinete medicale și grupuri sanitare. Etajul nou care a fost construit adăpostește trei săli de clasă, o sală multifuncțională, spațiu de depozitare pentru materialul didactic, încăperi administrative și grupuri sanitare.

Pe pagina de facebook mai sus amintită se spune că în vederea modernizării procesului educațional dar și pentru a asigura o mai eficientă comunicare profesori-elevi și profesori-părinți, în anul 2015 a fost introdus prin suport financiar în întregime de la bugetul local, sistemul de catalog on-line, iar în urma modernizării localului școlii a fost introdusă rețeaua de internet wireless în întreaga clădire.

În acest fel există o rețea sigură la care au acces elevii, dar și una dedicată profesorilor pentru a putea desfășura activitățile didactice beneficiind de cele mai moderne tehnici. De asemenea, în fiecare clasă a fost montat un videoproiector și un ecran de proiecție iar cadrele didactice vor avea tablete pentru a putea ține orele într-o manieră interactivă și utilizând manualele digitale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI