Cum arată camera în care Liviu Dragnea va putea să aibă întâlniri intime

Cum arată camera în care Liviu Dragnea va putea să aibă întâlniri intime
Dragnea are dreptul la întâlniri intime cu iubita sa, în penitenciar

Liviu Dragnea ar putea avea dreptul la întâlniri intime cu iubita chiar și în închisoare. Vezi mai jos cum arată, la Penitenciarul Rahova, camera pentru deținuți unde aceștia pot întreține relații intime. Este mai confortabilă decât îți imaginezi.

Fostul șef al PSD n-o să aibă o viață atât de grea cum și-ai dori sau cum își imaginează mulți, mai ales că stă acolo întreținut tot din bani publici, la fel ca toți deținuții. Datorită Uniunii Europene, sistemul penitenciarelor din România s-a îmbunătățit mult, inclusiv condițiile de trai, chiar dacă politicienii care au ajuns sau urmează să ajungă acolo se plâng că nu e bine. De fapt, ei se referă la faptul că n-au parte de luxul palatelor personale cu care sunt obișnuiți.

Cum arată camera unde Liviu Dragnea va putea să aibă întâlniri intime cu iubita lui de 25 de ani

Cum arată camera în care Liviu Dragnea va putea să aibă întâlniri intime

Una dintre îmbunătățiri este dreptul deținuților la întâlniri intime dacă aceștia sunt căsătoriți sau o relație. Liviu Dragnea, la fel ca orice deținut, are dreptul la întâlniri intime timp de două ore, odată la trei luni, într-un spațiu special amenajat pentru acest scop, în cadrul penitenciarului.

Ca să beneficieze de acest „lux”, Liviu Dragnea va trebui să nu aibă sancțiuni disciplinare în cadrul închisorii în ultimele șase luni ale detenției și să participe activ la toate programele educative, de asistență psihologică și de asistență socială ori de muncă.

Cum arată camera în care Liviu Dragnea va putea să aibă întâlniri intime

De asemenea, dacă deținutul se căsătorește pe perioada detenției, are dreptul de a folosi camera intimă timp de 48 de ore, care este echivalentul „lunii de miere”. Mă întreb, totuși, câți deținuți reușesc să mai convingă vreo femeie să se mărite cu ei, cât timp vor sta ani grei în pușcărie.

Unde se află iubita lui Dragnea

În acest moment, nu se știe mai nimic despre Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, pe care fostul șef al PSD a ferit-o mult de ochii presei, dar și de românii pentru care se lăuda că luptă. Avocata lui Dragnea a declarat la începutul acestei săptămâni că în momentul în care s-a predat, Irina nu era cu el.

Asta înseamnă că tânăra de doar 25 de ani a fost sfătuită să meargă într-un loc sigur și discret, ca să nu aibă și ea parte de huiduieli sau de alte scene umilitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI