Cum arăta Irina Tănase, iubita lui Dragnea, în liceu. Iată ce spun colegii de la ”Elena Cuza” despre ea

Cum arăta Irina Tănase, iubita lui Dragnea, în liceu. Iată ce spun colegii de la ”Elena Cuza” despre ea

Irina Tănase este, de câțiva ani, partenera de viață a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Ea are 26 de ani și a lucrat alături de Liviu Dragnea încă de pe vremea când acesta era ministru al Dezvoltării.

Irina Tănase a învățat la clasa D a generației 2011 din Colegiul Național Elena Cuza din București. Se mai găsesc puține poze cu ea din acea perioadă, pentru că a preferat să-și șteargă contul de Facebook și contul de Instagram e vizibil doar pentru prieteni.

Colegii săi, însă, au povestit câteva detalii din perioada liceului și au descris-o pentru Libertatea.

Ce spun foștii colegi despre Irina Tănase

Irina Tănase a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din București. Colegii săi spun că nu era o elevă strălucită.

„Învățam în sala 13 din liceu, clasa cu cireș la geam, ne urcam pe fereastră și culegeam cireșe, eram singurii privilegiați din tot liceul. Nu era un elev strălucit, însă nici nu era la coada clasei. Să spunem medie, poate puțin peste mediocru pentru o clasă de mate-info. Dar, într-adevăr, îi plăcea matematica, era bună la mate”, su spus unii dintre foștii colegi.

Sursa foto: Libertatea

După ce a divorțat de Bombonica Prodana, Liviu Dragnea, în vârstă de 56 de ani, a început o relație cu Irina Tănase, partenera sa în vârstă de 26 de ani. Până să-i devină iubită, aceasta a fost asistenta lui Dragnea, pe vremea când era ministru al Dezvoltării.

Cei doi plănuiau să facă și nunta, după cum dădea de înțeles Dragnea la ultimul congres PSD.

,,Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”
Liviu Dragnea

După ce le-a cerut Liei Olguța Vasilescu și lui Claudiu Manda să le fie nași, a venit și răspunsul acestora, de la candidatul PSD la europarlamentare, Claudiu Manda, care a spus că acceptă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI