Prima reacție a iubitei lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD a fost arestat. ”Este un moment greu!”

Prima reacție a iubitei lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD a fost arestat. ”Este un moment greu!”

Liviu Dragnea își va petrece următorii trei ani și jumătate în închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD intenționa să se căsătorească cu partenera sa mai tânără, Irina Tănase, dar planurile le-au fost date peste cap.

Liviu Dragnea a fost încarcerat luni după-amiază, după ora 17, când a fost dus cu mașina Poliției la penitenciarul Rahova. El a fost luat chiar de la reședința sa, unde stătea împreună cu partenera sa de viață. Irina Tănase, în vârstă de 26 de ani.

Liviu Dragnea și Irina Tănase nu au avut nicio reacție în ziua condamnării, dar se pare că, totuși, partenera de viață a fostului lider PSD a transmis un scurt mesaj presei, potrivit unor zvonuri din media.

Ce spune Irina Tănase după condamnarea lui Dragnea

Sursele susțin că Irina Tănase a refuzat să facă vreo declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea. A transmis doar un mesaj scurt în care a spus că nu dorește să comenteze, dar că e un moment greu.

Iubita lui Liviu Dragnea a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și a reușit la scurt timp să-și găsească un loc printre funcțiile publice înalte.

Primul ei loc de muncă l-a avut încă de când era studentă și a lucrat la compania Asesoft, deținută de Sebastian Ghiță, pe vremea când încă era parlamentar PSD și pe vremea când încă nu era un fugar.

Se pare că Irina ar fi fost remarcată de liderul PSD după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La doar câteva luni după acest congres, ea a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Iar de atunci, a rămas pe această poziție și are un venit anual de 24.122 de lei, conform declarației de avere publicată în 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI