Cum arăta Brigitte Pastramă în 1993, când nu o știa nimeni FOTO

Cum arăta Brigitte Pastramă în 1993, când nu o știa nimeni FOTO
Cum arată Brigitte Pastramă fără operații estetice

Poate că Brigitte Pastramă este extrem de cunoscută acum, dar puțini știu cum arăta în 1993, în momentul în care nimeni nu o considera vedetă. Cum bruneta a fost extrem de criticată de-a lungul timpului pentru modificările estetice pe care le-a făcut, aceasta și-a dorit să le dezvăluie tuturor cum erau trăsăturile sale în trecut.

Cum arăta, de fapt, Brigitte Pastramă în trecut

Brigitte Pastramă este, fără dar și poate, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta, mereu curtată de bărbați cunoscuți, și-a dorit să devină cea mai bună variantă a sa și a cerut ajutorul medicilor pentru a corecta ce nu îi plăcea la trăsăturile sale, de fapt. Cu buze pline, ochi mari, față ovală și o siluetă de invidiat, aceasta a reușit să marcheze povești de dragoste cu bărbați foarte doriți.

Totuși, multe persoane ce o urmăresc pe brunetă în mediul virtual nu au fost de acord cu operațiile sale estetice. După ce a primit foarte multe critici legate de alegerile sale în materie de aspect, Brigitte Pastramă a decis să dea cărțile pe față și să posteze o imagine cu ea din 1993, demonstrând că arăta extrem de bine și în vremurile în care nu o cunoștea lumea.

„Pe bune? Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total, că m-am urâțit, ia să vedem dacă aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată!”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Câte operații estetice a făcut Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă are, la activ, peste 20 de intervenții estetice. Aceasta a cerut ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și schimba diferite trăsături, și-a pus silicoane și a decis să aibă un posterior mult mai rotunjit. Chiar la finalul lunii mai din 2020, aceasta s-a internat într-o clinică din Turcia pentru a se asigura că va ajunge la trăsăturile pe care le dorește, dar și-a injectat și grăsime proprie în zona posteriorului pentru a avea formele de invidiat de care se bucură în zilele noastre.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum!

Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?”, a spus Brigitte Pastramă în trecut.