Brigitte Sfăt și-a șocat propriul soț. Cum arată noile ‘buze rusești’, bruneta s-a injectat iar

Brigitte Sfăt și-a șocat propriul soț. Cum arată noile ‘buze rusești’, bruneta s-a injectat iar
Cum arata acum buzele lui Brigitte Sfat, dupa vizita la estetician

Brigitte Pastramă nu mai arată cum știai după ce s-a lăsat din nou pe mâinile estetician. De această dată, vedeta este de nerecunoscut până și pentru Florin Pastramă, soțul ei, care a fost șocat de rezultat.

Brigitte Sfăt și-a șocat propriul soț

Astfel, Brigitte Pastramă a ales celebra intervenție, ”russian lips”, prin care medicii creează un volum, nu lățime a buzelor. Așadar, pacientele scapă de numitul ”bot de rață”. De asemenea, Brigitte Năstase a suferit și modificări în zona ochilor, iar rezultatul este unul cât se poate de vizibil. De menționat este că Brigitte Pastramă a declarat că are 19 operații estetice, care ar fi costat-o peste 30.000 de euro, conform Click.

Cu această nouă intervenție, suma intervențiilor s-a rotunjit la 20. Din fericire, Brigitte Pastramă a fost mulțumită de ceea ce a văzut în oglindă, doar că soțului ei i s-au părut buzele cam mari:

”Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici”, a spus Pastramă.

Din păcate, pentru Brigitte Pastramă și Florin Pastramă, planul financiar a avut cam de suferit în ultima perioadă din cauza pandemiei de coronavirus. Așadar, afacerea lor cu shaorma a fost închisă de curând, iar de câteva luni bune, aceștia au scos-o la vânzare contra sumei de 57.000 de euro.

Brigitte Pastramă își vinde șaormeria

Deși inițial lucrurile mergeau bine, iată că pandemia le-a pus afacerea pe butuci.

”Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, a fost anunţul postat de Brigitte Pastramă pe site-ul OLX, postat la începutul verii.

De asemenea, Brigitte și Florin Pastramă au avut și probleme de cuplu, apărând imagini în timp ce acesta își brusca soția în trafic. Însă, de atunci, Florin Pastramă a reîncercat cum a putut să reintre în gratiile brunetei, cu gesturi frumoase. Acesta a dus-o chiar și într-o vacanță în Turcia.

”Soțul meu a început să îmi facă surprize. Cum ar fi acest weekend.. Cum să nu-l iert, când își dă așa rău silința? Gata, m-ai convins! Hai că te iert pentru toate minciunelele din trecut!”, a notat Brigitte Pastramă, pe Instagram. Dar înainte de vacanță, bărbatul și-a bucurat soția cu flori.

”Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri”, a spus încântată de acest gest romantic Brigitte Pastramă, tot pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI