Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce s-a operat pentru a noua oară. Lumea de pe stradă s-a uitat lung

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce s-a operat pentru a noua oară. Lumea de pe stradă s-a uitat lung

Bianca Drăgușanu s-a operat pentru a noua oară, iar efectele se văd imediat. Se pare că frumoasa blondină dă semne că nu a reușit să scape definitiv de problemele de la picioare, iar recent, aceasta ar fi suferit cea de-a noua intervenție chirurgicală.

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce s-a operat pentru a noua oară

Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția în zona în care are atelierul de croitorie. Aceasta și-a parcat bolidul de lux în fața atelierului, iar câteva angajate și-au făcut apariția pentru a o ajuta cu bagajele. Cel mai probabil, vedetei îi este interzis să ridice greutăți. După ce a scăpat de greutățile din mașină, blondina a făcut o scurtă plimbare până la un market din apropiere, însoțită de o prietenă.

Bianca Drăgușanu, sursă  foto Cancan.ro
Bianca Drăgușanu, sursă foto Cancan.ro

Se deplasează cu mare greutate

Se pare că efectele intervenției suferite recent de Bianca Drăgușanu sunt extrem de vizibile, vedeta având probleme de deplasare. Bianca șchioapătă serios, iar durerile par greu de suportat, judecând după mișcările ei. La ieșire din magazin, prietena Biancăi a fost cea care a cărat sacoșa de cumpărături.

De-a lungul timpului, blondina s-a lăsat pe mâna mai multor specialiști, atât din țară, cât și în străinătate. În anul 2015, aceasta a făcut o intervenție în Ungaria și a urmat tratament cu laser, însă se pare că nu a obținut rezultatele dorite, de vreme ce a ajuns apoi, după doi ani, cu aceeași problemă, în Turcia. În total, nouă operații a suferit Bianca Drăgușanu pentru a-și putea reveni, iar problema cea mai mare a fost la piciorul drept, în timp ce la stângul au rămas sechele de la show-ul de dans la care a participat în urmă cu câțiva ani, când a avut rotula zdrobită în urma unei mișcări greșite pe ringul de dans.

Bianca Drăgușanu este căsătorită, în prezent cu Alex Bodi și are o afacere în domeniul croitoriei. De asemenea, Bianca Drăgușanu are o fiică din relația cu Victor Slav, pe nume Natalia Sofia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI