Cum arată bărbatul care a mâncat 12.000 de burgeri Big Mac în 30 de ani. E senzațional

Cum arată bărbatul care a mâncat 12.000 de burgeri Big Mac în 30 de ani. E senzațional
Dennis Rosinlof, campionul Big Mac, timp de 30 de ani

De multe ori, din lipsă de timp, apelăm la alimentele de tip fast-food. Dar cum ar fi să mănânci doar burgeri Bg Mac? O astfel de situație, senzațională a trăit un american, timp de 30 de ani. Acum Dennis Rosinlof se laudă cu asta în fiecare zi.

Dennis Rosinlof, campionul Big Mac, timp de 30 de ani

Dennis Rosinlof, în vârstă de 64 de ani, din Salt Lake, Utah, se mândrește cu recordul său, realizat în 30 de ani. Cei de la DailyMail i-au luat un interviu americanului care nu a mâncat, timp de 30 de ani, decât celebru Big Mac de la McDonald’s. Americanul povestește că mănâncă aproximativ 930 de calorii pe zi.

Sunt zile în care mănâncă de două ori pe zi, în afară de duminică, când mănâncă acasă, alături de familie. Dennis Rosinlof, de profesie vânzător, are o greutate normală și are un nivel bun de colesterol. Spune că-și menține silueta, fără să mănânce peste aportul zilnic recomandat de calorii.

Soția sa, Lauri, în vârstă de 37 de ani, nu mai încearcă să-l facă să mănânce sănătos. După mai multe vizite la medicul dietetician, acesta a concluzionat că Ceea ce lipsește din dieta sa sunt vitaminele”.

Dennis Rosinlof a mâncat 12.000 de Big Mac-uri în ultimii 30 de ani, și totuși pare a fi sănătos. Dennis Rosinlof spune că mănâncă burgerul McDonald’s cu cartofi prăjiți de zece ori pe săptămână.

Dar, în ciuda faptului că mănâncă în exces celebrul  Big Mac de 930 de calorii, Rosinlof este de fapt sănătos. Nu mă satur de asta. Aștept cu nerăbdare să merg la McDonald’s de fiecare dată.”, declara Dennis Rosinlof în interviul acordat publicației britanice, DailyMail.

Big Mac, „sandwich-ul fantastic”

Roslinof a descris burgerul Big Mac ca pe un „sandwich fantastic”. Americanul a mai povestit că-și începe săptămâna  cu burgeri în drum spre casă de la serviciu. El mănâncă două marți, unul în drum spre serviciu, apoi unul în drum spre casă, și unul miercuri la micul dejun.

Joia mânâncă două Big Mac-uri, două vineri și întotdeauna două sâmbăta. Singura lui pauză este duminica, când soția sa Lauri, îi gătește lui și familiei masa de prânz.

”Prima mea masă a zilei este întotdeauna în jurul orei 10.30, când deschid Big Mac-urile. Îmi place ce mănânc și are un gust bun, așa că îmi cumpăr același lucru în fiecare zi ”, povestește americanul.

Fostul medic al armatei din Vietnam este vânzător la o companie de mobilier pentru locuințe cu sediul în Salt Lake City, Utah. Soția lui este o asistentă medicală și a încercat să-l îndemne să mănânce mai sănătos, dar, având în vedere că este sănătos, nu i-a mai zis nimic.

Conform datelor constatate de dieteticieni, un Big Mac are 930 de calorii. Două înseamnă 1.860, așa că americanul se încadrează sub 2.000 de calorii pe zi chiar și atunci când mănâncă de două ori pe zi, dar, cu toate astea, recordmenul nostru spune că nu mănâncă mai mult de-atât.

”Nu cred că sunt dependent de Big Mac, dar corpul meu înțelege ce vine când vine și știe ce trebuie să facă pentru a scăpa de el. Cred că acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care eu și Big Mac-ul ne înțelegem atât de bine.”, a mai spus Dennis Rosinlof.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI