Cum arată azi prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr. Cristina Țopescu e schimbată radical. N-o mai recunoști pe stradă. FOTO

Cum arată azi prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr. Cristina Țopescu e schimbată radical. N-o mai recunoști pe stradă. FOTO
Cristina Țopescu a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr

Prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr. a fost Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fosta prezentatoare a Știrilor Focus Prima TV a ajuns la vârsta de 58 de ani și este total schimbată. La un moment dat, vedeta a vorbit despre relația ei cu artistul, mărturisind că acesta devenea impulsiv din cauza geloziei.

Cristina Țopescu a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică Jr și Cristina Țopescu au avut o relație la începutul anilor 90 și în cele din urmă s-au căsătorit. Mariajul lor nu a durat, iar cele două vedete au luat-o pe căi separate. Fosta prezentatoare de știri a mărturisit, la un moment dat, că artistul era foarte gelos și nu se mai putea controla în acele momente. Ea a rememorat un episod de pe vremea când lucra în televiziune, iar Ștefan Bănică Jr a venit după ea cu un cuțit.

Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă, a declarat Cristina Țopescu în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai mulți ani.

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Cristina Țopescu are acum 58 de ani și este de nerecunoscut. Fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A fost prezentatoare de televiziune și a colaborat cu posturile Antena 3 și Prima TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI