Coșmar pentru Angela Similea. Ce s-a ales de averea fabuloasă, moștenită de la soțul ei

Coșmar pentru Angela Similea. Ce s-a ales de averea fabuloasă, moștenită de la soțul ei
Coșmar pentru Angela Similea. Ce s-a ales de averea fabuloasă, moștenită de la soțul ei

Ghinioanele se țin lanț de cea supranumită „regina eleganței“. După ce a rămas văduvă, în 2011, Angela Similea a pierdut mai multe proprietăți din cauza unor datorii către bancă pe care nu a reușit să le mai achite. Mai mult, cântăreața de muzică ușoară și-a scos chiar casa la vânzare, iar acum locuiește pe la prieteni.

Clipe de coșmar pentru Angela Similea

Angela Similea debordează de răbdare, putere și încredere chiar și la vârsta de 74 de ani. Pare-se că ghinionul a stat pe urmele solistei în ultimii ani, cu precădere de la moarte soțului, în 2011. Însă, aceasta nu s-a lăsat doborâtă de probleme (a pierdut mai multe proprietăți din cauza datoriilor), înfruntând situația cu tărie.

De când a rămas văduvă, artista nu a mai pus piciorul în vila în care locuia împreună cu soțul ei, politicianul Victor Surdu. Cu toate că era proprietara unui adevărat palat în comuna Belciugatele (Călărași), Angela Similea nu a putut suporta singurătatea, motiv pentru care s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc în străinătate și care s-au oferit să o ajute.

Au trecut 9 ani de când „regina eleganței“ a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua încercând să lase în urmă, odată cu locuința, și problemele și să se bucure, în continuare, de viață.

Solista și-a scos casa la vânzare

Pentru a mai reduce din datorii, în anul 2014, solista și-a pus casa în vânzare. A cerut 750.000 euro pentru superba vilă, însă a mai scăzut din preț în speranța că îi va găsi cumpărător. Au trecut 6 ani de atunci, iar acest lucru încă nu s-a întâmplat.

Pentru Angela Similea, coșmarul a început în 2009, când vedeta și regretatul ei soț nu au mai avut cu ce să-și achite datoriile către bancă, care s-au acumulat și au ajuns la sume imense, pentru creditul contractat în 2007, de 700.000 de euro, potrivit click.ro.

Iar cum o problemă nu vine niciodată neînsoțită, în același an s-au îmbolnăvit și mama și soțul artistei.