24 sept. 2022 | 10:33

Cum arăta Andreea Marin la începutul carierei în televiziune. Imaginile de care puţini români îşi mai amintesc

Monden
Cum arăta Andreea Marin la începutul carierei în televiziune. Imaginile de care puţini români îşi mai amintesc
Andreea Marin, imagini de colectie de la inceputul carierei sale

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât este una dintre cele mai titrate și îndrăgite prezentatoare TV din România. Frumoasa brunetă se bucură de o carieră fulminantă în televiziune de mai bine de 25 de ani, iar recent, diva a postat o fotografie de la începutul carierei sale, când avea doar 21 de ani. Dovada că Zâna Surprizelor nu îmbătrânește.

Imagini rare cu Andreea Marin de acum 25 de ani, de la începuturile sale în televiziune

Andreea Marin a câștigat, de-a lungul decadelor, respectul, admirația și afecțiunea fanilor săi, prin carisma, eleganța, simțul dezvoltat al umorului și profesionalismul de care diva a dat mereu dovadă.

La 21 de ani, frumoasa jurnalistă nu-și putea stăpâni mâinile de emoție, atunci când era cooptată să transmită decernarea Premiilor Oscar, direct de pe covorul roșu.

Recent, fosta soție a lui Ștefan Bănică a umblat la sertarul cu amintiri și a distribuit o fotografie de colecție în mediul online, spre deliciul susținătorilor săi fideli.

Imaginea ne arată o Andreea Marin tânără, veselă, plină de speranță și emoționată. Admiratorii brunetei au observat cât de blând a fost timpul cu fosta Zână a Surprizelor, întrucât frumoasa prezentatoare de la TVR ar fi descoperit secretul tinereții veșnice.

La 47 de ani, Andreea Marin arată impecabil. Distinsă, elegantă și rafinată, diva și-a păstrat șarmul adolescentin și silueta de invidiat, spre admirația celor din jurul ei.

„În studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metafora!), când transmiteam de pe covorul rosu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seara prezentat de Mircea Radu.”, a declarat Andreea Marin pe rețelele sociale.

„Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine!”

La începuturile sale în televiziune, Andreea Marin a fost curtată de către cei mai eligibili burlaci din România, fiind o femeie extrem de frumoasă și de elegantă.

De asemenea, vedeta a fost întotdeauna conștientă de atuurile sale fizice de necontestat, motiv pentru care a acceptat să facă un pictorial foto pentru o cunoscută revistă destinată urmașilor lui Adam.

Desigur, fotografiile au fost realizate cu bun gust și decență, pentru a-i scoate în evidență trăsăturile fine și feminitatea.

Etern recunoscătoare pentru toate lucrurile bune care i s-au întâmplat, în aproape jumătate de secol de viață, Andreea Marin a ținut să-i mulțumească divinității pentru faptul că se simte o femeie împlinită, pe toate planurile.

Ambasador UNICEF, prezentatoare TV, jurnalistă și antreprenoare de succes, Andreea Marin se bucură de toate reușitele sale alături de fiica ei, Violeta.

„Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mă ține cu spiritul tânăr.

Decorul noii mele emisiuni, @nuexistanusepoate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoții ca nu vor ajunge la timp, că așa e în pandemie, dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou!

Multe filmări pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept să îi aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care vă vor inspira, vă vor aduce speranța, zâmbet, bucurie de a trăi frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime!”, a completat jurnalista în mediul online.

PlaySport
Lili Sandu, dezvăluiri fără perdea despre relația cu Stelea! Nu s-a știut nimic despre asta
Ego.ro
INCREDIBIL cum arăta Roxana Ionescu acum 20 de ani, când poza fără haine! POZELE au scăpat pe net
Digi24
În Rusia a început „prânzul împotriva lui Putin”, inițiat de Iulia Navalnaia: Rușii ies din case și stau la coadă la secțiile de votare
Cancan.ro
Adio, Waze și Google Maps! Un român a dat lumea peste cap!
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Rusia a trecut România pe ”lista neagră”. ”Nu au unde să se retragă”
Romania TV
Sebastian Dobrincu, internat de URGENŢĂ! Şi-a făcut toate investigațiile pentru CANCER!
Capital.ro
Este interzis pentru cei care STAU LA CURTE! Regula obligatorie pe care nimeni nu o știe
EVZ.ro
OZN-urile sunt i, vânătorii de extratereștri spun că ar trebui să ne concentrăm pe Obiecte Submarine Neidentificate
Adevarul
Coșmarul unei femei care și-a luat casă în cel mai scump oraș din țară. „Am empatie doar pentru animale, de ce aș avea pentru oameni”
BZI.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
„Nu pot să trăiesc cu 450 de lei lunar”. Pentru a supraviețui, românii își vând pe prețuri de nimic cele mai dragi obiecte pe care le-au strâns o viață întreagă
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Uniunea Europeană a găsit soluția pentru înlocuirea centralelor de apartament. Românii trebuie să știe asta
Redactia.ro
”500 de euro ca să bem o cafea”. La 30 de ani, s-a lăsat de fotbal și câștigă o ”avere”: ”Nicio lună fără 5 cifre în cont”
Digisport.ro
Camelia Constantinescu, frumoasă ca la 20 de ani. Timpul a fost blând cu mama primului copil al lui Ștefan Bănică Jr. - Radu Ștefan Bănică. FOTO
Click.ro
Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii
Digi24
FOTO Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson spune care este starea ei, după ce a aflat că mai are de trăit câteva luni
Digi24
Insula de 1 milion. Un concurent în pericol de eliminare după prima ediție
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Pescobar este din nou tătic! Paul Nicolau este în culmea fericirii!
BZI.ro
România a pierdut un mare actor! A fost urmărit de un blestem întreaga viață
Capital.ro
Perle simulare Bacalaureat 2024: ”În Rusia a avut loc un război civil între cereale și grâu, terminat cu victoria dictaturii”
Antena 3
Cătălin Scărlătescu a răbufnit la adresa Antenei 1: „Și-au permis să nu ne dea banii! O să plătească!”
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
Nedreptatea grupelor de muncă din legea pensiilor. Cine sunt pensionarii care nu vor avea parte de majorările corecte
Realitatea.net
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro