Andreea Marin, cuvinte neaşteptate despre Andreea Esca. Ce a dezvăluit despre vedeta Pro TV-ului. „Prezentam amândouă ştirile atunci”

Andreea Marin, cuvinte neaşteptate despre Andreea Esca. Ce a dezvăluit despre vedeta Pro TV-ului. „Prezentam amândouă ştirile atunci”
Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Esca.

Andreea Marin a vorbit recent despre Andreea Esca. Fosta Zână a Surprizelor a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre emblema Pro TV.  Cele două vedete sunt cunoscute de ani buni românilor, iar mulți dintre fanii lor le-au urmărit în detaliu parcursul incredibil. Ambele au câștigat admirația multor oameni, iar chiar și după ce au atins succesul au ținut să fie extrem de discrete cu viața lor personală.

Andreea Marin, dezvăluiri despre Andreea Esca

Andreea Marin a devenit iubită în toată România după ce și-a făcut apariția în cadrul emisiunii ,,Surprize, surprize”. Chiar și acum aceasta mai este cunoscută drept Zâna Surprizelor. Cu toate astea, fanii au uitat că bruneta a prezentat și știri în perioada în care Andreea Esca își începea ascensiunea.

De asemenea, în același timp zona de divertisment începea să fie dominată de Teo Trandafir, care și acum surprinde cu propriul show. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit recent despre colegele de breaslă, mai ales despre celebra știristă.

,,Pe Andreea o iubesc”

După ani buni, Andreea Esca se află în continuare la pupitrul știrilor de la ora 19:00, Teo Trandafir și-a mutat emisiunea doar pe weekend de la orele 10:00, iar Andreea Marin se află într-o pauză, dar anunță că se va întoarce pe micile ecrane din data de 12 octombrie.

,,Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea.

Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei. Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!”, a povestit vedeta.

,,Făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii”

Zâna Surprizelor a mărturisit că a lucrat ani buni la știri și știe chiar foarte bine întreg parcursul Andreei Esca. Acestea au prezentat știrile naționale în același moment, fiecare pe postul său.

,,Așa am început, cu știrile! Asta s-a întâmplat după știri, deci au fost ani buni în care am lucrat la știri! Și, practic, știu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentând știrile naționale, fiecare pe postul său, în paralel!

De aceea am și admirat-o, pentru că făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei!”, a susținut Andreea Marin, pentru cancan.ro.