Declaraţia de iubire pe care Andreea Marin i-a făcut-o iubitului său, Adrian Brâncoveanu. Rar face vedeta aşa ceva. Foto

Declaraţia de iubire pe care Andreea Marin i-a făcut-o iubitului său, Adrian Brâncoveanu. Rar face vedeta aşa ceva. Foto
Declaraţia de iubire pe care Andreea Marin i-a făcut-o iubitului său, Adrian Brâncoveanu. Ce i-a transmis vedeta public.

Declaraţia de iubire pe care Andreea Marin i-a făcut-o iubitului său, Adrian Brâncoveanu. Cei doi trăiesc o discretă poveste de dragoste încă din anul 2017. Tocmai din acest motiv, mesajul transmis de vedeta de televiziune în mod public a luat prin surprindere pe mulți. Prezentatoarea de televiziune abia așteaptă să își petreacă weekendul împreună cu partenerul său.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, împreună de 5 ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună încă din anul 2017. Cei doi parteneri sunt foarte discreți când vine vorba despre expunerea publică a detaliilor ce țin de viața de cuplu. Cert este că, încă de la început, bărbatul pare că a cucerit iremediabil inima jurnalistei.

Ne aducem aminte că, de fiecare dată când era întrebată despre iubitul ei, Andreea Marin făcea exces de complimente. A vorbit despre Adrian Brâncoveanu în termeni foarte frumoși. A spus despre el că este un om asumat, cald și un cu suflet foarte mare. Public, jurnalista a recunoscut că a existat și există o potrivire între ea și iubitul ei.

Se pare că Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu duc o viață de cuplu destul de liniștită. În ciuda trecerii timpului, iubirea dintre cei doi pare că devine din ce în ce mai puternică. Emoțiile nu au dispărut, după cum lasă de înțeles Andreea Marin. Autoarea i-a făcut iubitul ei o declarație de dragoste surprinzătoare, chiar pe rețelele sociale.

Cunoscută pentru felul în care încearcă să își protejeze intimitatea, Andreea Marin a lăsat fără cuvinte pe internauți. A recunoscut public că, deși și-a petrecut primele clipe ale zilei alături de bărbatul pe care îl numește afectuos „jumătatea mea”, încă resimte dorul de el.

Declaraţia de iubire pe care Andreea Marin i-a făcut-o iubitului său

Andreea Marin a publicat pe contul său de Instagram două imagini în care apare alături de Adrian Brâncoveanu. Ilustrațiile au fost realizate pe vremea când cuplul se afla în concediu. Deși toamna și-a intrat de mult în drepturi, vedeta de televiziune a mărturisit că finalul de săptămână îi retrezește dorul de vacanță.

Alături de materialele cu pricina, care pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol, Andreea Marin a redactat un text în care și-a exprimat nerăbdarea de a petrece următoarele zile împreună cu iubitul ei.

Citește și: Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea știe despre el doar că este consul în Libia

„Oare de ce ziua de vineri îmi retrezește dorul de vacanță? Și dorul de jumătatea mea, deși ne-am bucurat de zori împreună? Vine weekendul, sunt sigură că ăsta e motivul. Încă o zi de lucru și ne bucurăm de cei dragi, de pace și odihnă! Să fie soare în suflet, zi bună, cu spor!”, este declarația scrisă de Andreea Marin, în dreptul unei fotografii în care apare alături de partenerul ei.