Cum arată Andreea Mantea după ce a trecut peste covid. Vedeta Kanal D a trecut prin clipe dificile

Cum arată Andreea Mantea după ce a trecut peste covid. Vedeta Kanal D a trecut prin clipe dificile
Andreea Mantea s-a vindecat de Covid-19

Andreea Mantea a trecut prin clipe de coșmar după ce a aflat că ea și fiul său au fost infectați cu Covid-19. Vedeta a fost nevoită să rămână acasă, în izolare, renunțând la activitățile sale de zi cu zi. Iată că aceasta a depășit situația dificilă și le-a dezvăluit fanilor cum se simte!

Andreea Mantea, prima fotografie după ce s-a vindecat de Covid-19

În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Mantea și fiul său s-au testat pentru a afla dacă au fost infectați cu virusul. Din păcate, rezultatul lor a fost unul pozitiv. Cei doi au rămas acasă, în izolare, pentru a-i feri pe alți oameni de Covid-19 și a respecta măsurile luate de autorități în pandemie.

Totuși, starea lor a fost una bună, astfel că nu au ajuns la spital. Cei doi s-au tratat la domiciliu și au rămas în casă timp de două săptămâni, dar a venit vremea ca Andreea Mantea să le facă o surpriză imensă fanilor, explicându-le că a scăpat cu bine de această provocare.

Andreea Mantea: ‘Mi-am revenit’

Vedeta s-a pozat și a publicat fotografia pe Instagram, mulțumindu-le fanilor pentru mesajele frumoase pe care i le-au trimis în ultima perioadă. Aceasta le-a spus tuturor că și-a revenit și se bucură că poate să meargă afară și să își reia activitățile, ținând cont că adoră acest anotimp răcoros.

„Gata! Mi-am revenit! Cred…Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați! Șiiiii a venit vremea helăncuțelor! Vremea mea!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Ce probleme de sănătate are vedeta

Andreea Mantea se confruntă cu o boală autoimună. Mulți au întrebat-o dacă este însărcinată după ce au observat mai multe schimbări la silueta ei, dar vedeta a negat vehement zvonurile, explicând că nu ascunde vreo sarcină și nici nu ar face așa ceva dacă ar afla că o să devină mămică pentru a doua oară.

Cu toate acestea, bruneta a recunoscut că îi este greu să ofere detalii despre afecțiunea care îi dă mari bătăi de cap.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI