Starea de sănătate a Andreei Mantea după ce ea și fiul ei au fost depistați cu covid-19

Starea de sănătate a Andreei Mantea după ce ea și fiul ei au fost depistați cu covid-19
Vedeta sufera si de o boala foarte rara

Andreea Mantea și fiul ei trec prin clipe îngrozitoare. Îndrăgita prezentatoare și fiul ei, David, au fost confirmați pozitiv cu virusul Sars Cov2.

Andreea Mantea și fiul ei, infectați cu covid

Cei doi sunt amândoi infectați cu covid, după ce mai multe nume din showbiz au declarat că s-au infectat, printre care Monica Anghel, Elena Merișoreanu sau Viorica de la Clejani.

Conform unor surse cancan.ro, vedeta este în izolare de aproape 8 zile și atât ea, cât și fiul ei, nu se simt foarte bine.

Mai mult, în urmă cu câteva zile se pare că David a făcut febră. Din fericire, starea lui s-a îmbunătățit și nu a fost nevoie de spitalizare.

Vedeta se confruntă și cu o boală foarte rară. Ea a declarat în primăvară că îi este foarte greu să vorbească despre afecțiunea pe care o are.

Totul s-a aflat după ce urmăritorii Andreei Mantea au observat că vedeta are puțină burtică, suspectând că ar fi însărcinată pentru a doua oară.

Cu toate acestea, prezentatoarea a negat informațiile și a vorbit despre boala cu care se confruntă.

Andreea Mantea suferă de o boală rară

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu.

O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Ce a spus când urmăritorii au crezut că este însărcinată

Cu toate astea, Andreea Mantea a povestit că își mai dorește încă un copil, doar că momentan nu este cazul și că el va veni la momentul potrivit.

”Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru.

N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai spus vedeta.

Ea are o relație de dragoste pe care o ține ascunsă de ochii lumii și nu a vorbit momentan despre asta. Cu toate acestea, prezentatoarea este foarte fericită și a precizat că nu exclude posibilitatea de a mai avea un copil.

Ea le-a spus urmăritorilor că burtica ei nu se datorează unei sarcini, ci este rezultatul unei boli rare de care suferă, preferând să nu intre în detalii.