Anunț de ultimă oră de la Antena 1! Andreea Berecleanu, înlocuită de la Observator după 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de știri

Anunț de ultimă oră de la Antena 1! Andreea Berecleanu, înlocuită de la Observator după 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de știri
Andreea Berecleanu, înlocuită la Antena 1? Ce mare vedetă ar putea să preia Observatorul

Andreea Berecleanu este de ani buni o figură emblematică a Observatorului, principalul jurnal de știri de la Antena 1. Potrivit surselor Libertatea.ro, vedeta s-ar pregăti de schimbări majore la nivel profesional.

Update: Reprezentanții postului Antena 1 au transmis faptul că din această primăvară gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni până vineri, va fi Alessandra Stoicescu. Schimbarea are loc după zece ani de când Andreea Berecleanu s-a ocupat de jurnalul de știri. Alessandra Stoicescu a făcut primele declarații, după anunțul oficial al Antenei 1.

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu, înlocuită la Antena 1?

Deși încă nu s-a decis momentul schimbării, există informații din interior potrivit cărora hotărârea este luată de mai marii Antenei 1. Cel mai probabil, Andreea Berecleanu va fi înlocuită de Alessandra Stoicescu, aflată momentan în concediu de maternitate, iar ea va rămâne tot prinme time, doar că la Observatorul de weekend. Alessandra Stoicescu a mai fost în trecut prezentatoarea știrilor de seară. Aceasta a prezentat Observatorul timp de șapte ani alături de Lucian Mândruță. Aceasta a renunțat la asta pentru a avea propria emisiune la Antena 3.

Motivul schimbării ar fi dorința vedetei de a se ocupa mai mult de proiectele personale, amintind aici clinica de estetică pe care o deține alături de soțul ei, celebrul chirurg estetician Constantin Stan.

Care este varianta luată în calcul

Nu de puține ori s-a întâmplat ca Andreea Berecleanu să-și ia liber de la Observator pentru a-și însoți partenerul la diverse congrese în străinătate. Mai mult decât atât, la începutul acestui an, Andreea Berecleanu a fpst prezentă la pupitrul știrilor destul de puțin timp, știrile fiind prezentate, în locul ei, de către Octavia Geamănu. Aceasta s-a căsătorit religios la sfârșitul lunii ianuarie, dar a fost prezentă la datorie, fără să plece într-un voiaj de nuntă, în semn că a vrut să-și impresioneze șefii, datorită implicării profesionale. Însă deși face treabă bună la știri, se pare că soția lui Marian Ionescu nu a fost luată în calcul, drept înlocuitoare permanentă a Andreei Berecleanu la jurnal.

Andreea Berecleanu a prezentat, începând din anul 1996, ea a prezentat știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. Reamintim că a debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23. În august 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. În prezent, soțul Andreei este doctorul Constantin Stan.