Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Parcă e altă persoană: ‘Ești aproape vie’ FOTO

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Parcă e altă persoană: ‘Ești aproape vie’ FOTO
Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Aceasta își ține la curent fanii cu noutăți legate de activitatea sa, dar le arată și tot felul de produse de machiaj, cu care doamnele și domnișoarele pot „păcăli” tenul imperfect și pot avea o apariție de vis. Recent, Andreea Bănică s-a filmat fără pic de machiaj, deoarece a realizat un tutorial în care a prezentat make-up-ul său și produsele pe care le folosește.

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj

Andreea Bănică s-a arătat fanilor pe Instagram fără pic de machiaj, din dorința de a le arăta fanelor sale ce produse de machiaj folosește pentru a avea mereu un ten perfect.

„Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Aceasta vara ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată cu toți factorii de protecție folositi 🙈. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete însă cu un machiaj bun arată WOW!”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

„Ești o frumusețe Andreea! Zici ca ești aproape vie!”, „Face miracol machiajul”, „Ești superbă, Andreea, dar sprâncenele alea îți strică toată fața (nu e răutate sau frustrare). Sprâncenele care se fac acum sunt oribile, pentru gustul meu.„, „Doamne! Fără machiaj ești horror!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Vezi imaginile cu Andreea Bănică fără machiaj, în galeria foto a articolului!

Are hotel în Eforie Nord

Evident, au fost și mesaje pozitive, fanii arătându-și admirația pentru curajul vedetei de a se lăsa văzută fără pic de machiaj pe față. Andreea Bănică are o siluetă perfectă. Artista are grijă în privința alimentației sănătoase și a sportului. Anul trecut, celebra cântăreață a fost operată  și a decis să ia o pauză de la mediul online pentru a se liniști.

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte” , le spunea Andreea Bănică pe Instastory.

Din punct de vedere financiar, Andreea Bănică este una dintre cele mai avute artiste. Anul acesta, ea și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au deschis în acest an un hotel în stațiunea Eforie Nord, la câțiva pași de malul mării. Investiția lor s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, spunea Andreea Bănică pe rețelele sociale.