Sfatul pe care Andreea Bănică i l-a dat Vlăduței Lupău după ce artista a născut. Ce să facă în 6 zile

Sfatul pe care Andreea Bănică i l-a dat Vlăduței Lupău după ce artista a născut. Ce să facă în 6 zile
Ce sfat i-a dat Andreea Bănică cântăreței de muzică populară Vlăduța Lupău, care a devenit recent mămică pentru prima dată.

Celebra cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău a adus pe lume, în urmă cu câteva zile, primul său copil. Băiețelul este o scumpete și are un nume deosebit, ales de părinți special pentru el: Iair. Din momentul în care a venit pe lume, solista îi ține la curent pe fanii săi cu noutăți legate de viața de mămică, precum și legate de bebeluș. Frumoasa vedetă împărtășește cu internauții poze foarte frumoase cu micuțul copil. Află ce sfat i-a dat Andreea Bănică prietenei sale, după ce a văzut una dintre postările publicate.

Cum se simte Vlăduța Lupău și ce planuri are pentru viitor

Vlăduța Lupău a născut, în urmă cu câteva zile, primul său copil. A fost un eveniment foarte emoționant pentru părinți, mai ales că, din nefericire, artista pierduse anterior două sarcini. Nu a putut să se bucure pe deplin de acest copil decât după ce au trecut trei luni de la momentul conceperii.

Vlăduța Lupău radiază de fericire, iar pentru partenerul său, Adi Rus, ea este o mămică eroină. De altfel, sportivul a fost cel care a publicat și prima fotografie alături de copilul său, în timp ce îl ținea în brațe. Și se pare că cei doi adulți se simt mai în formă decât oricând, în special Vlăduța Lupău.

Deși abia a născut, la sfârșitul lunii august Vlăduța Lupău revine pe scenă. Cântăreața de muzică populară vrea să își reia cariera muzicală cât mai repede posibil. Nu vă lăsa copilul singur, potrivit dezvăluirilor făcute de către managera sa. Mama ei, precum și soacra se vor ocupa mai îndeaproape de îngrijirea nepoțelului.

De asemenea, solista de muzică populară ia în calcul să apeleze și la serviciile unei bone, care să locuiască în casa pe care o are cu Adi Rus cât timp are grijă de copilaș. Momentan, toate lucrurile merg conform planificărilor. Rămâne de văzut, însă, dacă vor rămâne planificate în aceeași formă și spre finalul lunii curente.

Ce sfat i-a dat Andreea Bănică prietenei sale

Din postările publicate pe rețelele de socializare, cuplul pare să fie mai fericit decât oricând. Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii săi și cu prietenii momente speciale din viața de mămică, așa cum se poate observa și în galeria FOTO a articolului.

Mămica a postat pe conturile sale de socializare mai multe imagini și mesaje emoționante despre copilul său și viața de familie. Postările au fost apreciate de o mulțime de internauți, unii dintre ei fiind și fanii cântăreței. Și colege din domeniul muzical și-au exprimat sprijinul pentru Vlăduța Lupău.

Printre acestea se numără și Andreea Bănică, despre care se știe că este apropiată de cântăreața de muzică populară. Aceasta are deja doi copilași, un băiețel și o fetiță. Prin urmare, are experiență în ceea ce privește responsabilitățile de părinte. Află, în continuare, ce sfat i-a dat Andreea Bănică prietenei sale.

„Vlăduța, să vă faceți poze cu bebe la 10 zile! Doar atunci stă cum îl pui. Vei rămâne uimită ce frumuseți de poze veți avea. Dacă vrei, îți trimit pe WhatsApp cum arată ale noastre cu Noah”, a comentat Andreea Bănică la una dintre fotografiile publicate de către cântăreața de muzică populară.