Cum arăta Andreea Bălan înainte să ajungă la spital. Imaginile incredibile cu artista

Cum arăta Andreea Bălan înainte să ajungă la spital. Imaginile incredibile cu artista
Andreea Bălan, surprinsă de fotoreporteri cu câteva ore înainte de a ajunge de urgență la spital: cum arăta

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale atroce. Artista a fost surprinsă de fotoreporterii CanCan cu câteva ore înainte, în parcarea televiziunii Antena 1.

Evenimentele din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra fizicului ei. Cum arăta înainte să ajungă la spital: Andreea Bălan este din ce în ce mai fragilă

Andreea Bălan a ajuns la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale grave. Este vorba despre spitalul privat unde artista a născut-o pe cea de-a doua fiică a ei și unde a intrat în stop cardio-respirator imediat după operația de cezariană. Surse din apropiarea ei au dezvăluit pentru Click! faptul că starea de sănătate a solistei nu era una bună deloc în acel moment, medicii fiind pregătiți să intervină oricând chirurgical.

Cu doar câteva ore înainte de a trece prin noi momente dificile, Andreea a fost surprinsă în parcarea televiziunii Antena 1. Ea a dat semne că ar fi extrem de slăbită de cum a ieșit din mașină, căci, ca niciodată, părea extrem de răvășită, puțin încercănată, palidă și fără vlagă. De altfel, după cum se poate observa și în imaginea de mai jos, pare că ultimele evenimente mai puțin fericite din viața sa și-au pus amprenta și asupra trupului ei. Artista pare că a slăbit enorm.

De obicei foarte activă pe rețelele de socializare, Andreea nu a mai postat nimic de mai bine de 20 de ore. Ultimul ei mesaj a fost, însă, cu dublu înțeles: „Viața îți dă cât poți duce”. Acum, are pe Instagram doar o imagine cu ea, în care este surprinsă cu spatele.

Foto: CanCan

Despre lupta cu viața după a doua naștere 

„Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală. În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat”, a declarat dr. Doru Herghelegiu, medic primar obstetrică-ginecologie, care a făcut parte din echipa medicală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI