Cum arată Andra și Vlăduța Lupău fără strop de machiaj. Imaginile au stârnit imediat reacții

Cum arată Andra și Vlăduța Lupău fără strop de machiaj. Imaginile au stârnit imediat reacții
Cum arată Andra și Vlăduța Lupău fără strop de machiaj. Imaginile au stârnit imediat reacții

Andra, soția lui Cătălin Măruță, a avut mare succes cu fotografia în care apare fără pic de machiaj. La cei aproape 34 de ani și mamă a doi copii, artista se prezintă extrem de bine, nu mai vorbim că nu are nicio intervenție estetică.

Cum arată Andra și Vlăduța Lupău fără strop de machiaj

Astfel, solista Andra a lansat pe Instagram și o provocare. Aceasta le-a îndemnat pe colegele de breaslă să se pozeze 100% naturale. „Nu te feri să te arăți așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă”, a fost mesajul Andrei de pe Instagram.

De altfel, Andra este una dintre cele mai populare personalități din România. Recent, aceasta a primit o veste extarordinară. Astfel, Agenţia Starcom Media a realizat un top al celor mai populare personaje din social media. Potrivit acesta, Andra este extrem de iubită de internauţi. Solista ocupă locul al doilea în clasamentul general, fiind depăşită doar de Inna. Așdar, fanii o urmăresc atât pe Instagram şi Facebook, dar îi ascultă şi muzica pe YouTube.

În plus, cântăreaţa a strâns nu mai puţin de 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram şi 1,6 miliarde de vizionări pe canalul de YouTube. Așadar, e clar că soţia lui Măruţă are lipici la public!

Vlăduța Lupău, fenomen pe Youtube

O altă interpretă care arată extraordinar fără pic de machiaj este Vlăduța Lupău, Frumoasa solistă de muzică populară maramureșeanca Vlăduța Lupău, care pe scenă apare foarte atent machiată, a renunțat și ea, de această dată, la ruj, rimel, precum și la sofisticata coafură.

Și Vlăduța Lupău, în vârstă de 29 de ani este un fenomen pe YouTube. Tânăra interpretă de muzică populară a atins succesul cu piesele și timbrul său, adunând pe site-ul Web milioane de vizualizări la videoclipurile sale.

De menționat este că Vlăduța Lupău a început să cânte de la o vârstă fragedă, astfel că de la 4 ani deja știa ce urma să facă pentru tot restul vieții. Și iată că după muncă, și răsplata, căci solista de muzică populară a ajuns unde visa încă de mică.