Andra, vestea pe care o aștepta toată lumea. A câștigat, în sfârșit, în instanță

Andra, vestea pe care o aștepta toată lumea. A câștigat, în sfârșit, în instanță

După ani de procese și drumuri la Judecătorie, Andra a câștigat războiul pe care îl purta de câțiva ani cu un bărbat care i-a furat numele și i-a afectat cariera.

Andra, un nou început. L-a executat silit pe cel care i-a furat numele

În 2017, Andra a câștigat  în instanță procesul cu un bărbat pe nume Gary Corbett, care înregistrase ilegal numele de scenă al solistei ca domeniu pe internet. Andra.ro este o marcă înregistrată de peste 15 ani, însă artista nu se mai putea folosi de bunul său. Astfel, a fost nevoită să-l dea în judecată, pentru a-și lua numele înapoi.

„Este vorba despre domeniul andra.ro, deţinut în acest moment de o persoană care nu îl foloseşte. Asta în condiţiile în care Andra este o marcă înregistrată în România de mai bine de 15 ani”, spunea Cătălin Măruță, pentru Spynews, în anul 2016.

„Admite acţiunea. Dispune încetarea înregistrării numelui de domeniu www.andra.ro şi transferul acestui nume de domeniu către reclamantă. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare la Curtea de apel Bucureşti. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 31.05.2017”, au decis judecătorii.

Individul nu a atacat hotărârea, așa că decizia oamenilor legii a rămas definitivă. Noutatea în acest caz este că, deși instanța i-a dat câștig de cauză încă de acum trei ani, Andra nu a putut intra în posesia domeniului respectiv decât anul acesta, după ce a deschis un alt proces, pentru a-l executa silit pe Corbett. Recent, interpreta a anunțat că a devenit proprietara paginii web cu acte în regulă.

Andra și-a lansat primul single în 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100. Apogeul în industria muzicală românească l-a atins prin orientarea către muzica dance, până atunci concentrându-se doar pe muzica populară și cea pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI