Cum arăta Andra în prima zi de școală. Semăna perfect cu Eva. FOTO

Cum arăta Andra în prima zi de școală. Semăna perfect cu Eva. FOTO
Cum arăta Andra în prima zi de școală, seamănă cu Eva.

Prima zi de școală este o zi importantă pentru elevii din întreaga lume. Copii de toate vârstele pășesc curioși în noul an școlar pentru a descoperi oportunitățile care îi pregătesc pentru viitor. Prima zi de școală este un eveniment marcat diferit de la o țară la alta.
Astăzi, luni, 9 septembrie clopoțelul va suna din nou, ca la fiecare început de toamnă. Noul an şcolar începe astăzi iar unităţile de învăţământ sunt gata să își primească elevii. Începutul şcolii va fi marcat prin festivități, care vor avea loc în toate colegiile, liceele și școlile gimnaziale.

Cum arăta Andra în prima zi de școală, semănă cu Eva

Astăzi micuții elevi pășesc în noul an școlar cu multă curiozitate, cu mici temeri și mari emoții.Este ziua în care se leagă noi prietenii, momentul de revedere mult așteptat între vechii colegi, dar și ziua în care copiii află materia școlară și planul întregului an.

Vedetele își amintesc și ele, de fiecare dată, emoțiile de început de an școlar.  Odată cu începerea noului an școlar, vedetele și-au adus aminte cu plăcere de perioada în care erau elevi. Fix așa au trăit și unele dintre cele mai apreciate vedete din România începutul anului școlar. Uniforma în pătrățele în albastru și alb, codițele împletite și coronița cu fundiță, dresurile albe și privirile pline de speranță sunt doar câteva detalii pe care fiecare dintre noi și se la amintește de la primul contact cu școala.

În fiecare an, prima zi de școală este prilej pentru vedete, dar nu numai pentru ele, de a arunca un ochi în albumele cu poze din copilărie și de a scoate la iveală imagini memorabile. Iată unele dintre cele mai simpatice imagini cu vedete la început de an școlar.

Andra, copleșită de emoțiile începutului de an școlar, alături de copiii săi

Andra, era o puștoaică foarte simpatică în anii școlii: “Eram foarte încantata, aveam emoții. Mie mi-a plăcut la școală. Pe parcurs am mai lipsit, că m-am apucat si de altceva”, a mărturisit Andra.

Acum trece prin emoții incredibile împreună cu copiii ei. În prima zi de școală a lui David, Andra a recunoscut că se simte copleșită de amintiri: ”Prima zi de școală nu se uită niciodată! Ca mamă, pot să vă spun că nu ai cum să nu fii emoționată! David nu o să uite niciodată această zi, dar nici eu…” a declarat artista.

Andra Măruță alături de o colegă în prima zi de școală.
Andra în prima zi de școala, seamănă cu Eva.