Cum arăta Alexandra de la Puterea Dragostei înainte să își tuneze fața. Nu o recunoști!

Cum arăta Alexandra de la Puterea Dragostei înainte să își tuneze fața. Nu o recunoști!

Alexaandra de la Puterea Dragostei este o fată frumoasă, cu un trup de invidiat, însă puțină lume știe cum arăta concurenta în urmă cu câțiva ani.

Cum arăta Alexandra de la Puterea Dragostei înainte să își tuneze fața

Alexandra de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente, iar asta datorită tonului pe care îl folosește în competiție. La început, a avut multe lucruri de împărțit cu Akebono, iar în prezent încearcă să-și concentreze energia pe Nicos, despre care spune că vrea să formeze un cuplu de durată cu el. Alexandra este frumoasă și are un trup de invidiat, însă nu tot timpul a fost așa. Astfel, pe internet circulă fotografii cu ea de pe vremea când nu arăta deloc cum arată acum. Alexandra este total schimbată, chiar de nerecunoscut.

Fire vulcanică

Alexandra era și mult mai tânără în aceste poze, iar în acest moment, concurenta de la Puterea Dragostei are silicoane, acid în buze și tatuaje.

Alexandra de la Puterea Dragostei este și una dintre cele mai apreciate concurente, având de partea sa foarte mulți urmăritori. Din momentul în care tânăra a intrat în Casa Dragostei a avut parte de mai multe conflicte cu băieții, dintre care unul aprins cu Cristian.

Iar de curând, fanii lui Cristian i-au făcut și o farsă blondinei, creând un colaj cu două fotografii, în care apărea, atât machiată, cât și nemachiată. Iar pe lângă aceste fotografii, au mai scris și câteva rânduri pe imagini, pentru ca gluma să fie dusă până la capăt. De asemenea, imaginea respectivă a fost postată și de Cristi pe pagina lui de Instagram.

De menționat este că, în trecut, a postat și ea câteva fotografii în care apare fără machiaj, dar nu a uitat să adauge și un filtru pe față și să se pozeze din unghiul cel bun.

Alexandra și Adriana Cărare sunt surorile concurente din emisiunea „Puterea Dragostei” care au plecat în Turcia în căutarea iubirii. Acum, Alexandra este în centrul atenției, din cauza faptului că este și o fire vulcanică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI