De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Pe la începutul lunii iulie, fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” aflau că cea care a fost timp de un sezon gazda show-ului difuzat la Kanal D, se va retrage, aceasta fiind înlocuită imediat de o tânără blondă, Cristina Mihaela.

”Am început să mă simt vinovată”

Decizia Andreei Mantea de a renunța la a mai prezenta emisiunea a venit după ce  și-a dat seama că sacrificiile făcute, și mai ales că micuțul ei simțea extrem de tare dorul de casăși de tată, pe care nu-l mai văzuse de trei luni, după cum povestește chiar Andreea.

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum
De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el. Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo. A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu”, a spus Andreea, pe contul său de youtube.

Decizia vedetei are legătură directă cu fiul ei

După mai bine de doi ani, multe sacrificii, dar cel mai important îndepărtarrea fiului ei, David, de toți cei apropiați din România, Andreea Mantea a realizat că este momentul unei schimbări drastice. Timp de doi ani, alături de micuțul David, Andreea a locuit în Turcia, departe de familie și departe de tatăl micuțului. Cu toate că avea un salariu pe măsură, Andreea a considerat că nimic nu merită un asemenea sacrificu din partea sa, sau a fiului ei.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine. Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo, din Turcia. Nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a mai completat bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI