Cum arată Adela Popescu după 4 ore de chin ale nașterii. A apărut fără machiaj, în direct la Cătălin Măruță

Cum arată Adela Popescu după 4 ore de chin ale nașterii. A apărut fără machiaj, în direct la Cătălin Măruță
Adela Popescu, cum arata fara machiaj

Adela Popescu a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a născut ieri dimineață și a povestit cum fost experiența nașterii.

Cum arată Adela Popescu după 4 ore de chin ale nașterii

Adela Popescu nu s-a machiat, ci a s-a lăsat filmată sută la sută naturală și copilul la sân, deoarece era oră de masă. Adela Popescu simte că odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil cercul s-a închis și că acum ei sunt în formula perfectă. De fiecare dată, Adela Popescu a născut natural.

”Al treilea voinic. Am tot sperat ca nasterea va fi usoara, prima nastere a fost foarte grea, la fel de grea a fost și a doua, iar acum au fost patru ore. Am sperat ca o sa iasa mai repede, dar durerile sunt tot timpul foarte mari. Dar acum sunt bine. Radu e fericit ca a scapat de emotii, pentru ca el nu face fata emotiilor bine, acum se simte eliberat. El si-a dorit fetita, am si ras si am zis ca o sa faca cat zece fetite. Asta e formula completa, s-a incheiat cercul.

Nu, cinstit acum, știu că gluma este foarte bună, dar aceasta este formula. Când am avut 2 copilași nu am simțit că suntem în forma completă, dar acum simt că asta e, gata. S-a încheiat cercul. Nu doar pentru că, rațional, îmi dau seama că este mai greu cu mai mulți, nu este de asta, este feeling-ul, gata. Gata, astia suntem. I-am hotarat numele, o sa il comunicam zilele urmatoare, am mai avut un singur pas de trecut, nu ii convenea numele lui Alexandru. E tot cu A, e nume românesc, simplu„, a spus Adela Popescu în direct la Măruță.

”Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile”

Adela Popescu a mai povestit și cum au început durerile nașterii.

„Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el.

Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut.

Efectul epiduralei s-a duş rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios. Copilul e bine, se trezeşte la 2 ore, nah…”, a povestit Adela Popescu la Vorbește Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI