Cum arată acum Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Ce pasiune are, la doar 12 ani

Cum arată acum Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Ce pasiune are, la doar 12 ani
Cum arată și ce pasiuni are Zsolt Junior, fiul Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu este o mămică extrem de mândră! Zsolt Junior crește pe zi ce trece, așa că acesta deja a început să își dedice timpul pasiunilor sale inedite. Fiul brunetei își dorește ca toată lumea să îi observe munca.

Ce pasiune are Zsolt Junior. O moștenește de la Nicoleta Luciu

Zsolt Junior, în vârstă de 12 ani, a moștenit-o pe mama sa. Acesta nu se teme să apară în fața camerei, chiar dacă se află la o vârstă foarte fragedă, fiind pasionat și de IT și limbi străine. Copilul este încurajat de părinții săi pentru a reuși tot ce își propune.

Băiatul Nicoletei Luciu și-a deschis un canal de Youtube și filmează orice i se pare interesant în momentul în care se află în vacanță cu părinții săi. Acesta își dorește să vină cu multe propuneri pentru tinerii din zilele noastre în mediul virtual.

Zsolt Junior își dorește să lanseze mai multe provocări în mediul online, mai ales unele ce au legătură cu sportul. Cât despre mămica lui faimoasă, aceasta îl ajută cu sfaturi și îl susține ori de câte ori este nevoie pentru a se implica în pasiunea sa.

„După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur.

Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri.”, a spus Nicoleta Luciu.

Ce vrea să le transmită Zsolt Junior tuturor tinerilor. Nicoleta Luciu a făcut anunțul

Nicoleta Luciu este cunoscută pentru faptul că are grijă ca micuții ei să ducă un stil de viață cât mai sănătos. Zsolt Junior a învățat foarte multe de la mămica sa faimoasă, așa că își dorește să îi învețe pe copiii de vârsta lui tot ce știe.

„În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească.”, a adăugat bruneta.

Unde a plecat Nicoleta Luciu. Și-a luat micuții cu ea

Nicoleta Luciu și-a luat copiii și a plecat în vacanță. Vedeta o să stea toată vara în Croația, așa că nu o să fie văzută în România în perioada următoare. Totuși, nici vorbă de relaxare pentru bruneta ce își dorește ca micuții ei să mănânce sănătos și să fie mereu ocupați.

„Nicoleta și copiii sunt în Croația, așa cum merg în fiecare an. Toată vara o petrec acolo, practic se mută acolo pe perioada verii. E benefic și pentru copii, fac sporturi de apă, înoată mult, și ea stă la soare, se mai plimbă.

Are toate condițiile acolo, într-adevăr și gătește aproape zilnic, pentru că își hrănește copiii sănătos, iar ea mănâncă la fel de sănătos.

Seara fac plimbări prin oraș, vizitează una-alta, stau la terasă, în unele zile merg la aqua park, sau în alte zone frumoase, din apropierea locației unde stau ei.”, a spus un apropiat al vedetei pentru Ciao.

Urmăriți Playtech.ro și pe