Cum arată acum Petre Roman. Fostul premier, noul Arnold de România

Cum arată acum Petre Roman?

Petre Roman are 73 de ani, dar puțini îi pot ghici vârsta. Cum se menține în formă și care sunt trucurile fostului premier pentru a opri timpul în loc? Dietă, trucuri și programul pe care le ține cu strictețe.

Cum se menține Petre Roman tânăr?

Se pare că o femeie mai tânără chiar ajută partea masculină a relației să se mențină veșnic tânără, la fel ca în cazul lui Petre Roman. Căsnicia cu Silvia Chifiriuc i-a adus numai bucurii acestuia și i-a schimbat total viața. La 73 de ani, fostul premier nu are deloc o imagine de pensionar, ba chiar mulți l-au asemănat în ultima vreme cu celebrul Arnold Schwarzenegger. În luna iulie tatăl Oanei Roman a împlinit 11 ani de căsnicie și aproape 11 ani de când se bucură de unicul său fiu, rodul iubirii dintre el și Silvia, iar pozele recente cu acesta arată cât de tare i-a priit povestea de iubire cu bruneta.

„Eu am greutatea de la 25 de ani, pentru ca mereu am ținut o dietă cu puține calorii. În afară de dietă, fac sport în fiecare dimineață. Fac genuflexiuni, flotări și alte exerciții de gimnastică. Cam 20 de minute pe zi fac acest program. Și în fiecare weekend merg la munte și urc 4-5 ore. Am fost sportiv din tinerețe am făcut lupte libere, rugby și fotbal, care a rămas cel mai aproape în inima mea”
Petre Roman (Sursa: „Drept la țintă”)

Petre Roman, Arnold de România (Sursa Foto: click.ro)
Petre Roman, Arnold de România (Sursa Foto: click.ro)

Momentul când s-a temut pentru viața sa

Unul din momentele care l-au ancorat până acum în viață și l-au făcut să aprecieze altfel lucrurile a fost un eveniment petrecut în anul 1989, când în timp ce se afla la baricadă peste el și colegii săi s-a tras cu arma. „În noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989 eram la baricadă și s-a tras asupra noastră. Din cei 81 câți știam că mai suntem au fost uciși 39. Eu am scăpat cu viață și am căpătat imediat convingerea, credința ca m-a ajutat Dumnezeu. Și de atunci nu încetez să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru m-a ținut în viață”, a povestit Petre Roman pentru „Antena Stars”, arată spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI