Cum arată acum Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Cum își câștigă banii

Cum arată acum Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Cum își câștigă banii
Cum arată acum Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Cum își câștigă banii

Silvia Chifiriuc, soţia fostului premier al României, Petre Roman, arată impecabil la vârsta de 47 de ani. Frumoasa cântăreață și-a reluat activitatea, pusă pe pauză din cauza pandemiei. Câți bani câștigă acum și cu ce se ocupă în timpul liber, aflați în paragrafele următoare.

Ce bine arată Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman

Silvia Chifiriuc, soția cu 26 de ani mai tânără a lui Petre Roman, pentru care fostul premier s-a despărțit de femeia cu care a petrecut aproape trei decenii din viață, arată ireproșabil la cei 47 de ani.

Îmbrăcată sumar, într-o rochie neagră, având o curea roșie în talie și o pereche de sandale cu toc, Silvia s-a prezentat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a cântat două piese pentru admiratorii ei. Într-o declarație oferită ulterior, soția lui Petre Roman a ținut să-și anunțe fanii că, mai nou, aceștia o pot urmări și pe Tik Tok, unde postează „filmulețe drăguțe“.

Totodată, artista a mai spus că s-a întors pe scenă, după o perioadă lungă în care nu și-a putut practica meseria din cauza pandemiei de noul coronavirus. În ceea ce privește partea financiare, Silvia Chifiriuc a clarificat că nu are pretenții prea mari.

Nu cu multă vreme în urmă, aceasta declara, cu privire la condiția fizică de invidiat, că face sport des și își petrece mult timp înotând.

„Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot. Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul“, spunea Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman, o relație de iubire controversată

Relația fostului ministru al României cu artista a fost controversată nu doar pentru diferența de vârstă, ci și pentru faptul că a întâmpinat multe probleme. Cei doi s-au căsătorit în 2009, iar de atunci se pare că relația dintre ei a devenit tot mai puternică. Silvia a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe actualul ei soț.

„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano – Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Şi am tot stat de vorbă până la aterizare.

Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună“, povestea ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe