Cum arată acum Olivia de Havilland, frumoasa actriță din Pe aripile vântului. Are 103 ani

Cum arată acum Olivia de Havilland, frumoasa actriță din Pe aripile vântului. Are 103 ani
Cum arată acum Olivia de Havilland, frumoasa actriță din Pe aripile vântului. Are 103 ani

Olivia de Havilland, ultimul star în viaţă din ”Pe aripile vântului”, este o legendă vie, care își trăiește bătrânețea într-un paradis parizian. Onorabila vârstă de 103 ani o lasă chiar să se plimbe și cu bicicleta rareori.

Destinul ”supraviețuitoarei”. Olivia de Havilland, actrița din ”Pe aripile vântului”, are 103 ani

Olivia de Havilland este o actiţă anglo-americană, născută în 1916 în Tokyo, Japonia. În anul 1935, semna un contract cu celebra casă de producție cinematografică Warner Brothers, iar în 1939 apărea în filmul care a scris istorie, ”Pe aripile vântului”. Nu doar cariera artistică a fost interesantă în ceea ce o privește. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, aceasta s-a pus la dispoziția armatei, a făcut turul spitalelor și putea fi auzită frecvent la radio, încercând să îi distreze pe cei aflați pe front.

 

De asemenea, a vizitat în acea perioadă numeroase câmpuri de luptă din zona Pacificului, oferindu-și ajutorul în semn de respect pentru cei care își risca viața pentru țară. Una dintre vizite i-a adus și pneumonie, pentru care a fost nevoie de un tratament îndelungat.

Actrița a rămas fără un copil

Cât despre viața sentimentală, Olivia a fost căsătorită de două ori și a avut doi copii. Gisele este jurnalistă în Franța, însă Benjamin a murit în 1991 din cauza limfomului Hogkin(o formă de cancer al sistemului limfatic). Pe ecrane, ea forma un cuplu cu Errol Flynn. Deși ambii au admis că timpul petrecut la studiouri i-a făcut să se oglindească unul în ochii celuilalt, sentimentele lor nu au trecut dincolo de platouri. În viața reală, cei doi nu au reușit să aibă niciodată o relație.

Olivia va împlini, pe 1 iulie, vârsta de 104 ani şi locuieşte şi astăzi departe de lumea Hollywoodului, în ţara pe care a iubit-o cel mai mult, Franţa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI