Cu cine a fost căsătorită Mihaela Tatu. Motivul pentru care a divorțat fulgerător după 16 ani de mariaj

Cu cine a fost căsătorită Mihaela Tatu. Motivul pentru care a divorțat fulgerător după 16 ani de mariaj
Mihaela Tatu a vorbit despre divorțul său

Mihaela Tatu a ales să vorbească deschis despre căsnicia ei eșuată și cum s-a ajuns la divorț. Vedeta a rămas surprinsă să afle că fiica ei, în vârstă de 16 ani pe-atunci, a spus chiar că divorțul părinților săi ar fi o idee foarte bună.

Mihaela Tatu a vorbit despre divorțul său

Cunoscuta vedetă de televiziune Mihaela Tatu și-a deschis sufletul într-un interviu acordat publicației life.ro, în care a vorbit despre problemele de familie cu care s-a confruntat, dar a amintit și cum a intrat în lumea presei și de unde a venit.

„Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită. La 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?!

Mihaela Tatu a vorbit despre divorțul său
Mihaela Tatu a vorbit despre divorțul său

”Mi-au plăcut întotdeauna începuturile”

Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Acum am 56 de ani! Dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede. Am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea.

Acum, ea are 34 de ani, este pe picioarele ei și facem o echipă imbatabilă. Acum am timpul și energia să mă ocup de mine și mă simt foarte tânără la această vârstă”, a declarat Mihaela Tatu, pentru Life.ro.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre momentul când a realizat că nu mai este nimic de făcut pentru mariajul său. „M-am uitat în ochii lui și l-am întrebat dacă poate spune te iubesc. Nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a explicat ea.

Mihaela Tatu a vorbit și despre momentul când și-a dorit un nou început în carieră, după Revoluția din 89. Lucra la o uzină, unde era contabil, când a decis să renunțe la tot și să se angajeze la un radio privat. Alegerea sa i-a bulversat pe toți apropiații săi, care nu înțelegeau de ce a renunțat la un job ”căldut”.

”De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine o gură de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine”, a mai spus vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI