Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Toți oamenii se uită lung

Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Toți oamenii se uită lung
Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Toți oamenii se uită lung

Familia regretatei cântărețe Denisa Răducu a refăcut mormântul acesteia după incendiul care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Astfel, la aproape trei ani de la dispariția artistei mormântul este din nou frumos și îngrijit.

Cum arată în prezent mormântul Denisei Răducu. Toți oamenii rămân muți de admirație

La aproape trei ani de la moartea Denisei Răducu, familia fostei cântărețe a refăcut locul de veci al acesteia după ce în luna ianuarie la mormânt avusese loc un incendiu, scrie wowbiz.ro.

Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Sunt convinsă că, repede, cei care au iubit-o, vor face, din nou, să fie plin de jucării de pluș și de flori acolo, așa că va arăta ca înainte. Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită”, spunea în luna martie Adelina, sora Denisei.

Denisa Răducu și iubitul ei
Denisa Răducu și iubitul ei

Mormântul a fost refăcut complet după incendiu

Denisa Răducu va împlini trei ani de când a murit pe 23 iulie 2017, iar mormântul ei arată din nou așa cum probabil i-ar fi plăcut și ei. A fost schimbat monumentul funerar, au apărut două vitrine în față, care adăpostesc icoane și fotografii dragi Denisei sau familiei, iar florile sunt peste tot, ca și jucăriile, multe de pluș.

Vine mereu lume la Denisa noastră, cum să nu vină? Abia acum ne-am dat și noi seama cu adevărat câtă lume a iubit-o, dacă la 3 ani de când s-a dus încă nu există zi fără să nu treacă câteva persoane pe la mormânt, să aprindă o lumânare sau să aducă o floare”, a spus un angajat al cimitirului.

De ce a murit Denisa Răducu

Denisa Răducu a murit la câteva luni de suferință după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Medicii nu au avut ce să îi mai facă, astfel că denisa s-a stins încet. Denisa Răducu a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, fără succes. Denisa Manelista a murit pe 23 iulie 2017, acasă, vegheată de familie, după o lungă agonie.