Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani acum și e o apariție rară

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani acum și e o apariție rară
Cum arată acum Dylan, fiul Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci, sportivă de renume mondial, este cea mai mândră mamă. Fiul său are acum 14 ani, iar pasiunea sa este gimnastica. Cum arată băiatul acum?

Fiul Nadiei Comăneci, un adolescent în toată regula. Dylan are 14 ani acum

Campioana noastră, care trăiește de mai bine de 40 de ani în America, se mândrește cu o familie frumoasă, una pe care rar avem ocazia să o vedem. De această dată, am putut-o admira datorită soțului ei, Bart Conner, care a publicat o imagine recentă cu ei pe rețelele de socializare.

Nadia este căsătorită cu fostul gimnast american Bart Conner din anul 1996. Cei doi au un fiu, Dylan Paul, care va împlini anul acesta 15 ani. Din imagini se poate observa că este bucățică ruptă din tatăl său.

Cuplul este în extaz pentru că băiatul lor le calcă pe urme și este implicat în sportul care le-a adus și lor celebritatea, gimnastica artistică. Dylan a câștigat deja numeroase competiții locale în Oklahoma City, oraș în care își are reședința familia legendei.

„Multă lume spu­ne că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea ob­serva că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia”, a declarat Bart Conner într-un interviu acordat în 2011 revistei OKmagazine.

Campioana a intrat în sala de gimnastică în care s-a antrenat în copilărie în 2018, după 40 de ani

Nadia Comăneci a intrat din nou în sala de gimnastică în care s-a antrenat ani întregi în 2018, cea mai recentă vizită a sa în România. „Totul a rămas aproape la fel. Solul este nou, nu mai este acel sol tare”, a declarat gimnasta. Ea a fost cuprinsă de nostalgie în momentul în care a pășit în sala de sport în care se antrena când avea doar 15 ani.

„Masa de sărituri nu era. Noi nu aveam masă de sărituri pe vremea aceea”, completa aceasta. Nu avea aceleași condiții, dar dragostea pentru sportul care avea să o transformă în campioana lumii a făcut-o să treacă peste orice probleme și lipsuri.