Cum arată acum băiatul Nadiei Comăneci. Copilul e deja un adolescent: imagini rare cu el

Nadia Comăneci și fiul ei, Dylan

Despre Nadia Comăneci știe o lume întreagă. A devenit fenomenul de la Montreal. A fost prima sportivă căreia i s-a dat nota 10 într-o competiție de asemenea avengură, la vremea respectivă. Acum este o personalitate în America, dar și o mamă mândră de fiul ei, Dylan Paul Conner

Nadia Comăneci, simbolul perfecțiunii

În urmă cu 44 de ani, în 1976, la 14 ani, Nadia Comăneci a uimit lumea cu performanțele sale gimnastice la Jocurile Olimpice de la Montreal. La scurt timp după ce a atins apogeul succesului și a devenit cunoscută în toată lumea, viața ei a început să se prăbușească. În mod miraculos, a reușit să treacă peste probleme și a reușit să se reinventeze de nenumărate ori. Cu o carieră fulminantă, la 27 de ani, înainte de izbugnirea Revoluției din 1989, Nadia Comăneci decide să fugă. Fuge în Statele Unite ale Americii, iar momentul a fost unul de turnură pentru viața tinerei Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci și familia din America

Din fiica unui mecanic, săracă în micul oraș Onesti, devine imaginea unei libertăți pe care și-o doreau românii acelor zile. Acea libertate avea să vină, ulterior, prin evenimentele sângeroase din Decembrie 1989. În 1989, Nadia, ajutată de Constantin Panait, reușește să ajungă la granița cu Ungaria, și ulterior, în Austria, și în cele din urmă la ambasada SUA, unde i se oferă un zbor spre New York și o cale spre mântuire.

După ce a reușit, cât de cât să se stabilească în America, și după mai mulți ani de tatonări Bart Conner, în 1994, la ani după întâlniri, turnee împreună și construirea unei vieți împreună, de ziua Nadiei, o cere în căsătorie. La doi ani de la logodna lor, cei doi foști  olimpici de aur se căsătoresc la București.

Nadia și fiul ei, Dylan Paul Conner

După ce, în sfârșit, a reușit să ia și cetățenia americană, Nadia l-a născut pe Dylan, în 2006. Acum Dylan Paul Conner are 14 ani și este mândria Nadiei și a soțului, Bart.

„Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Printre cei care călătoresc cel mai mult şi spun nu la multe evenimente pentru că trebuie să gaseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport.”, a declarat Nadia Comăneci pentru DigiSport.ro, în 2018.

La cei 14 ani, Dylan îi urmează mamei și tatălui, fiind un atlet foarte bun. A participat la diferite concursuri de gminastică, ocupând locuri fruntașe de fiecare dată. Nadia se mândrește de ori de câte ori poate cu realizările sportive ale fiului său.

În afară de gimnstică, tânărul Dylan este pasionat și de fotbal, golf, hochei și înot. Având atât de multe pasiuni și ocupându-și timpul cu toate activitățile, era și normal că familia să-l ajute să exceleze și să fie mereu în formă.

 „Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală, îi fac prânzul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul-dejun şi pentru el şi pentru Bart. Eu mă las la sfârşit, şi, în momentul în care ei au plecat spre şcoală, atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre birou.”, povestește Nadia Comăneci.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI