Cum arată acum Adela Popescu. Vedeta de la Pro TV mai are puțin și va naște

Cum arată acum Adela Popescu. Vedeta de la Pro TV mai are puțin și va naște
Cum arata Adela Popescu in saptamana 30 de sarcina

Actrița Adela Popescu este în cea de-a 30-a săptămână de sarcină, iar prezentatoarea le-a dezvăluit fanilor cum se descurcă în etapa aceasta.

Cum arată acum Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai îndrăgite și mai sudate cupluri din showbiz-ul nostru. Cei doi vor deveni părinți să devină părinți pentru a treia oară și mai este puțin până la puțin timp până la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor.

Astfel, vedeta a intrat în cea de-a 30-a săptămână de sarcină, iar alături de soțul ei se ocupă de amenajarea camerei micuțului. Prezentatoarea de televiziune le-a spus fanilor cum decurg lucrurile, arătându-le burtica de gravidă.

”Și… am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă „problemele” organizatorice gen pătuț, maternitate, cadita, alte gânduri mă consumă acum. (…). Amândoi sunt într-o perioada în care își doresc să facă totul cu mama, și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții.

(…)Momentan ne este bine așa, momentele de dinainte de somn sunt minunate și avem nevoie de ele, însă nu pot să nu mă gândesc că după venirea pe lume a bebelușului ele nu vor mai fi posibile cel puțin nu atât de des că acum. Deci cu asta ne ocupăm acum: introducerea tatălui în schema de somn și încercarea de a-i determina să adoarmă singurei.

Momentan îmi pare o utopie, dar ne vom strădui, poate avem succes.  Pe măsură ce facem „pași” către desăvârșire, va povestesc și vouă. Acum sunt în stadiul in care îmi fac curaj să renunț la ceva ce funcționează, încercând să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap o vreme. Dar așa a fost și cu intarcatul, și bine am făcut că am fost consecvenți”, a spus Adela Popescu fanilor pe Instagram.

La ce nume s-au gândit

Soții Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi copii, pe Alexandru, în vârstă de cinci ani, și pe Andrei, în vârstă de trei ani. Adela Pppescu a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil în emisiunea lui Cove.

“Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, mărturisea vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI