Cum alegeți corect detergentul de rufe, de fapt. Detaliul la care trebuie să fiți atenți

Cum alegeți corect detergentul de rufe, de fapt. Detaliul la care trebuie să fiți atenți
La ce trebuie să fii atent când alegi detergentul pentru rufe?

Ce trebuie să știi despre mașina ta de spălat și despre detergentul pe care îl alegi? La ce detaliu trebuie să fie atenți toți oameni atunci când merg la cumpărături? Alegerile din această sferă diferă.

Truc pentru casă: cum să alegi detergentul potrivit de rufe?

Fiecare casă are obiceiurile ei, mai cu seamă când vine vorba despre curățenie și îngrijirea unor obiecte extrem de importante. Nu există un detergent de rufe potrivit pentru toată lumea pentru că această alegere diferă de modul în care își întreține fiecare hainele, cât de des spală și despre ce materiale este vorba ori ce mașină de spălat există în fiecare locuință.

Oamenii testează de-a lungul timpului multe tipuri de detergent pentru a vedea astfel ce se potrivește cu nevoile lor. Pe piață putem să găsim detergent pudră, detergent lichid sau capsule. Trebuie să fii atent la petele de pe haine, la culoarea lor și la parfumul pe care îl conține sau nu detergentul tău.

De asemenea, prețul este un alt detaliu care îți aduce sau nu produsul în coșul de cumpărături. De asemenea, marca acestuia contează pentru mulți care nu se dezic de la alegerile făcute în urmă cu mulți ani și folosesc același produs de curățare a hainelor.

Criterii

  • Eficiența în scoaterea murdăriei: Toți detergenții de pe piață se promovează ca fiind cei mai eficienți împotriva petelor, însă secretul stă în concentrația ingredientelor active – cu cât concentrația enzimelor este mai mare, cu atât detergentul va fi mai eficient în eliminarea murdăriei și a petelor.
  • Culoarea hainelor: Există detergenți pentru haine albe, haine negre și colorate. Este important să ții cont de culoare în spălarea rufelor pentru a le păstra aspectul și culoarea o perioadă cât mai mare de timp.
  • Parfumul: Poți opta pentru un detergent cu un parfum subtil, floral, sau din contră, pentru un detergent cu un parfum puternic.
  • Prețul: Prețul nu ar trebui să fie un indicator decisiv în această situație. Există detergenți cu un preț exagerat, dar care nu își fac treaba așa cum ar trebui, și detergenți cu un preț mai mic și extrem de eficienți în scoaterea petelor.
  • Marca: Unele persoane dezvoltă o pasiune pentru o anumită marcă și folosesc doar detergenții de la brandul respectiv. Nu spunem că ar fi un lucru rău, însă ar trebui să rămâi deschisă și la alte opțiuni. (Sursa: libertateapentrufemei.ro)

Ce variantă aleg cei mai mulți oameni?

Trebuie să știi faptul că detergentul de rufe este opțiunea cea mai ieftină și se dizolvă cel mai rapid, ajungând astfel în țesătura hainelor, dacă speli cu apă caldă. Detergentul lichid este ușor de porționat și din acest motiv mulți sunt tentați să toarne mai mult decât este nevoie.

Mai mult decât atât, vedeta de pe piață este detergentul în capsule pentru care oamenii au început să opteze cel mai mult. De asemenea, alegerea sa într-un număr atât de mare arată că este și cel mai bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI