Anna Lesko, aluzii intime către Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat în culise, la iUmor: „Îmi vine să te mănânc”

Anna Lesko, aluzii intime către Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat în culise, la iUmor: „Îmi vine să te mănânc”
Anna Lesko, aluzii intime catre Mihai Bendeac la iUmor

Cea mai mare dorință a lui Mihai Bendeac i s-a îndeplinit, la iUmor. După ce săptămâna trecută producătorii l-au tachinat spunându-i că a venit Anna Lesko pe scenă când, în realitate, sosise actrița Anca Dinicu imitând-o pe Gina Felea, de data aceasta șefii de la iUmor s-au gândit să îi facă o surpriză juratului de la iUmor și să o cheme, cu adevărat, pe frumoasa artistă în platoul emisiunii de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în culise, la iUmor: „Îmi vine să te mănânc”.

Anna Lesko, aluzii intime către Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și-a dorit-o pe Anna Lesko la iUmor, zis și făcut. Fosta concurentă de la Ferma de pe PRO TV și-a făcut apariția precum o sirenă care se înalță din apele învolburate ale mărilor.

Îmbrăcată într-o rochie transparentă și foarte decoltată, care i-a pus în valoare trupul de zeiță, Anna Lesko a venit să facă ceea ce știe ea cel mai bine: să gătească, desigur.

Superba rusoaică a purtat un dialog savuros cu Mihai Bendeac, vizibil timorat de situație, în timp ce frământa cu patos o cocă.

Anna Lesko: Eu mă agit, de felul meu, și știu cine mă agită. Mihai, mie imi plac intervențiile tale foarte mult. E foarte bine să nu te superi, o să mergem de mână și vom privi în aceeași direcție. Cu Delia am petrecut multe clipe împreună, în tinerețe. am putea sa ne impartasim, intr-o seara, daca vrei, Mihai, eu si Delia.

Mihai Bendeac: La ce biserică?

Anna Lesko: Eu mă duc acolo unde tu ma trimiti, dragul meu Mihai. Lumea l-a istovit. Trebuie să-l iau ușor, la un masaj. Mă pricep și la cervicală, să știi. Cum ești tu, dragul meu Mihai, îmi vine să te mănânc. Mihai, vreau să îți spun că atunci când gătești e ca și când ai face un duș. Trebuie să ai mare grijă de toate părțile pe care pui mâna.

Cheloo s-a enervat, iar Mihai Bendeac a părăsit platoul iUmor

Deși lucrurile păreau că merg pe făgașul normal, Cheloo nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa lui Mihai Bendeac, pe care l-a certat pentru faptul că nu a intrat în jocul Annei Lesko.

Cheloo: Băi, tu chiar mă enervezi acum. Ți-ai dorit-o aici, în platou, și acum ce faci? Nu zici nimic..în loc să intri în jocul fetei.

Anna: Mihai, tu m-ai dorit aici? Nu pot să cred.

Delia: E fiert, e topit. De câteva sezoane numai despre asta vorbește.

Mihai Bendeac: Cât mai freci coca aia?!

Anna Lesko: Am terminat. Nu m-ati ajutat cu nimic. M-am descurcat singură.

Mihai Bendeac a plecat din platou, sub pretextul că s-a emoționat și nu a putut schimba foarte multe vorbe cu superba Anna Lesko, a cărei prezență l-a intimidat pe celebrul actor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI