Cum a uimit-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Ce i-a spus soției sale după ce au aflat sexul copilului

Cum a uimit-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Ce i-a spus soției sale după ce au aflat sexul copilului
Cum a uimit-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Bucuria din familia Adela PopescuRadu Vâlcan este nemărginită. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil și a făcut public și sexul copilului: este băiat.

Cum a uimit-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Medicii le-au dat asigurări părinților că sarcina de 17 săptămâni decurge perfect. Însă Radu Vâlcan a fost surprins să afle că și cea de-a treia sarcină este tot băiețel, cuplul mai având doi băieți. Prin urmare, acesta a declarat că o să mai încerce până ce și dorința de a avea o fetiță se va îndeplini.

„Nu pot să cred. O să avem patru copii”, i-a precizat Radu Vâlcan soției sale. În consecință, Adela Popescu a explicat acest comentariu al soțului ei, spunând că actorul plănuiește deja și cea de-a patra sarcină, în speranța că cuplul va avea și o fetiță. Adela Popescu și-a dorit însă ca și cea de-a treia sarcină să fie băiețel, presimțind că i se va împlini dorința

„Noi ni l-am dorit foarte mult. Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a declarat Adela Popescu, în emsiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Cum s-au cunoscut Radu Vâlcan și Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors recent din Maldive, unde au petrecut o vacanță alături de copii. Actrița va naște la vară cel de-al treilea copil, renunțând la emsiunea ”Vorbește lumea” pentru a se pregăti pentru naștere. Lora este cea care a preluat rolul de prezentatoare la emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de Cove.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și au doi băieți. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015. Cum s-au îndrăgostit cei doi? Radu Vâlcan a dezvăluit.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, spunea Radu Vâlcan.

Acum, cuplul este fericit, în așteptarea celui de-al treilea băiețel, care va ”sosi” în familia lor în vara anului 2021.