Adela Popescu a anunțat sexul copilului. Vedeta de la Pro TV e uimită: ‘Asta e cel mai amuzant’

Adela Popescu a anunțat sexul copilului. Vedeta de la Pro TV e uimită: ‘Asta e cel mai amuzant’
Adela Popescu a anunțat ce sex va avea bebelușul

Adela Popescu a anunțat astăzi, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, ce sex va avea bebelușul pe care îl poartă în pântec. Băiețel sau fetiță? Toți admiratorii ei s-au perpelit în așteptarea răspunsului la această întrebare, după ce au aflat că vedeta va deveni mamă pentru a treia oară.

Adela Popescu a anunțat sexul bebelușului la Pro TV. Reacția lui Radu Vâlcan când a aflat

Cove: Arăți la fel de bine ca acum 4-5 ani. Eu numai însărcinată te-am văzut. Altă variantă nu cunosc. Cred că soțului îi place de tine numai însărcinată. 

Adela: Ce e? Ce e? Toată lumea întreabă. Îți dorești răspunsul acum, mai târziu? Ce e cert e că sunt în 17 săptămâni. Nu am grețuri, nu mi-a fost greu aproape deloc. Hai să nu mai prelungim adrenalina și discuțiile. E băiat! M-ați ținut pe canapea să vorbim despre chestii amuzante, când de fapt cel mai amuzant lucru e că o să fie iar băiat.

Ce zice Radu când a auzit? „O să avem patru copii!” Deci, nu, o să mai facem încă unul până facem fetiță. Eu, oricum, fără glumă, m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare foarte tare să fiu regina lor. I-am zis lui Radu că, acum, oricât investești în școli, dacă își iau o nevastă care nu te place, adio. 

Mesajul actriței prin care a anunțat că este însărcinată 

„Am incercat o fotografie emotionanta, asa cum se cade pentru a face un anunt important, dar atat s-a putut. ?
Pe scurt, nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul si mai mare, asa ca… da, sunt insarcinata pentru a treia oara. 🙂
Nu avem emotii deloc, suntem siguri ca ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia asteptam sa il cunoastem.
Vrem sa fie in siguranta si pentru asta vom face tot ce tine de noi.

Tocmai de aceea am si hotarat sa ma retrag de la Vorbeste Lumea atat de repede. Va pupam tare si abia asteptam sa va tinem la curent cu ce mai urmeaza in viata noastra de familie. ❤️”, este mesajul prin care vedeta a anunțat că este din nou însărcinată, publicat în descrierea unui filmuleț în care soțul Radu o ține în brațe, iar copiii aleargă pe lângă ei.