Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan, de care a divorțat după 4 ani. De ce s-a căsătorit cu ea, de fapt

Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan, de care a divorțat după 4 ani. De ce s-a căsătorit cu ea, de fapt
Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan, de care a divorțat după 4 ani

Radu Vâlcan și soția lui, Adela Popescu, formează unul dintre cele mai apreciate și discrete cupluri din showbizul autohton, ba chiar unii le descriu familia ca fiind una perfectă. Dar până a ajunge pe culmile fericirii, a mai avut o experiență, care a ajuns la final, în urmă cu aproape 20 de ani, pentru că așa le era scris, spunea prezentatorul de televiziune.

Radu Vâlcan nu este la prima căsnicie. A divorțat de prima soție după 4 ani de mariaj

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai admirate și sudate cupluri din lumea mondenă românească. Dragostea lor a luat naștere în urmă cu zece ani, pe platourile de filmare ale unui serial, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

„După ce ne-am cunoscut mai bine, știam că o să avem o viață frumoasă împreună, așa cum ne doream”, spunea prezentatorul TV într-un interviu pentru Antena Stars.

Și au simțit bine, căci cei doi au o relație de invidiat, iar împreună și-au întemeiat o familie frumoasă.

„Trebuie să formezi o echipă. Despre asta este vorba”, ar fi secretul căsniciei lor, afirmă Radu Vâlcan.

Vedeta a vorbit, de asemenea, și despre discuțiile în contradictoriu, despre care a spus că există, dar peste care ambii trec cu tact și maturitate. E clar că cei doi au de acum încolo mulți ani de iubire în față, cel puțin din aparență. Cât despre trecut, dacă de numele Adela era legat cândva numele Bordeianu, de Vâlcan era legat numele altei femei care i-a trecut prin viață.

„Nu a greșit nimeni. Așa a fost să fie, să fim împreună și să ne despărțim”

Începuturile sunt speciale, unice, dar sfârșiturile sunt incomparabile, s-ar putea spune despre mariajul lui cu Tereza, o tânără femeie de afaceri care nu face parte din lumea reflectoarelor, oficiat în urmă cu aproximativ 20 de ani.  Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani și au divorțat în anul 2007, de comun acord. Motivul care a dus la ruptură nu a fost legate de neînțelegeri majore, ci a ținut de nepotrivire.

„Nu am greșit nici eu, nici ea. Așa a fost să fie, să fim împreună și să ne despărțim. Ne-am căsătorit și am învățat multe, sunt încercări din viață. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani pentru că mi se părea cool. Așa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost așa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relația, nu ne mai înțelegem și te încarci negativ, asta e o relație care nu te mai ajută ca individ să crești!”, declara Radu Vâlcan, potrivit Unica.

Inițial, prima soție a vedetei a ales să îi păstreze numele, dar a renunțat la el trei ani mai târziu, după ce s-a căsătorit cu un grec pe nume Dimitris Tranakas, directorul unei companii de advertising din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI