Cum a stabilit Nicole Cherry numele viitorului copil: ‘Dumnezeu mi-a ușurat munca’. Ce vrea să facă peste 4 ani

Cum a stabilit Nicole Cherry numele viitorului copil: ‘Dumnezeu mi-a ușurat munca’. Ce vrea să facă peste 4 ani
Cum a stabilit Nicole Cherry numele fiicei sale. Ce planuri are pentru ea?

Nicole Cherry mai are puțin până să-și strângă în brațe fiica. Tânăra cântăreață a povestit cum a fost seara în care a visat numele micuței, dar și ce planuri are pentru ea. Ce va face aceasta pe când ea va avea doar 4 ani?

Nicole Cherry, planuri pentru fiica sa: cum a stabilit numele viitorului copil?

Nicole Cherry este una din cele mai tinere viitoare mămici din showbiz-ul românesc. Cunoscuta artistă a povestit în detaliu cum a decurs seara în care a visat numele fiicei sale. Aceasta desigur că a început să se gândească la cum o va chema pe micuță încă de când a aflat că va fi însărcinată.

Solista a mărturisit că a vizualizat ziua în care ea o cunoștea pe micuță, după ce medicii i-au adus-o aproape. Tânăra a dezvăluit șocată că totul părea atât de real încât a simțit și mirosul ei. Vedeta crede că Dumnezeu i-a ușurat astfel munca pentru că nu era deloc decisă în această privință.

Un detaliu pe care nici fanii nu l-au știut până acum este legat de faptul că înainte să facă ecografia pentru a afla sexul bebelușului a avut un vis și cu un băiețel. Cu toate astea, cel în care a văzut-o pe fetiță a fost de departe emoționant. 

„Am zis că Dumnezeu mi-a ușurat munca”

„Înainte de ecografie eu am visat că am născut și fată și băiat, dar la fată a fost foarte real. Am sunat-o pe mama și i-am povestit. Parcă simțeam mirosul ei, cum a pus-o lângă mine, tot. Când mi-au adus-o lângă mine am auzit tare ‘Anastasia’.

Am zis că Dumnezeu mi-a ușurat munca. Totul a fost impresionant și mă bucură că am avut semnul ăsta. La 4 ani o să fac testul ăsta să văd dacă o să aibă înclinații artistice, dar e liberă să aleagă ce dorește ea”
Nicole Cherry (Sursa: La Măruță – Pro TV)

Cântăreața s-ar bucura ca moștenitoarea sa să iubească arta, dar a declarat că o va lăsa să aleagă ce dorește. Cu toate astea, cu siguranță are în plan ca atunci când va împlini vârsta de 4 ani să o testeze și să vadă dacă are sau nu talent.

Cum a anunțat că este însărcinată?

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati’, a scris artista pe rețelele de socializare, când și-a anunțat sarcina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI