Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează? Cine i-a dat de gol pe cei doi soți

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează? Cine i-a dat de gol pe cei doi soți
Divorteaza Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf?

Divorțează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Potrivit Spynews.ro, cel care ar fi stârnit această rumoare ar fi Gigi Becali care consideră că nu iubirea i-a ținut împreună pe cei doi, ci mai curând averea.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează?

De altfel, conform spuselor unui apropiat al acestei familii, relația care dăinuie de 15 ani e pe cale să se destrame. Ba chiar mai mult, ei s-ar fi despărțit cu mult timp în urmă, din cauze încă necunoscute publicului larg.

Iar cel care a răspândit informația este Gigi Becali, apropiat al Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. El ar fi spus în anturajul intim că situația celor doi este doar una de fațadă, prefăcându-se că sunt un cuplu fericit și că au viața pe care și-o doresc. Confor unor surse din anturajul lui Gigi Bacali, impresara și antrenorul ar avea o avere foarte mare, pe care nu și-ar dori să fie nevoiți să o împartă, chiar dacă pentru fiecare ban ar fi contribuit împreună. În plus, sursa a mai spus că Gigi Becali are la cunoștință problemele din relația lor și că ei s-ar fi despărțit de multă vreme, dar au fost nevoiți să păstreze aparențele de dragul copiilor, a banilor. Tot Gigi Becali ar mai fi spus că nu crede că niciunul dintre ei nu ar mai fi avut vreo relație extraconjugală. Contactată însă de Spynews.ro, Anamaria Prodan nu a dat nicio informație, deoarece se află în străinătate, și anume, în America, țara despre care spune că e ca o a doua casă pentru ea.

”Niciodată nu voi divorța”

Anamaria este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Aceasta a mărturisit că nu s-a numit niciodată ”Prodan”.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată„, a spus Anamaria la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Tot Anamaria Prodan a ținut să semnaleze cât de puternică este relația sa cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine! Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, a mai declarat Anamaria Prodan, care spune că ea a fost cea care l-a dorit de bărbat pe Reghecampf.

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat”, a conchis aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI