Cum a slăbit Mihaela Bilic în pandemie. Ce secrete are, de fapt, nutriționistul României

Cum a slăbit Mihaela Bilic în pandemie. Ce secrete are, de fapt, nutriționistul României
Cum a reușit Mihaela Bilic să slăbească în pandemie?

Mihaela Bilic a decis să-și schimbe imaginea în pandemie. Celebrul nutriționist a reușit să slăbească în aceste vremuri când unii s-au refugiat în mâncare. Care sunt pașii pe care i-a urmat?

Cum a reușit Mihaela Bilic să slăbească în pandemie?

Pandemia a schimbat viețile tuturor. Unii au decis ca în acest timp liber să-și schimbe imaginea, în timp ce alții nu au mai fost deloc atenți la modul în care arată. Mihaela Bilic face parte din prima categorie, iar în timpul programului pe care și l-a format a recurs la un gest extrem.

Nutriționistul a explicat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 cum a făcut totul, lăsându-i pe fanii ei să o urmeze sau nu. Medicul a subliniat că e important ca masa de seară pe care cu toții o cred o bombă nu este interzisă, ba chiar e binemeritată.

De asemenea, un aspect important în privința primei mese ar fi că sentimentul de foame apare la trei ore după ce ne-am trezit. Mulți avem obiceiul de a mânca imediat după sau chiar mai târziu de această perioadă.

„Francezii spun că maturitate din punct de vedere alimentar înseamnă să ai pauză completă alimentară de 4-5 ore între mese. Pauză alimentară înseamnă nici măcar un covrigel. Fără nicio gustare. Fructele sunt un desert extrem de natural şi de sănătos, dar în momentul în care le consumăm, ar trebui să fie gustarea noastră dulce şi asumată”, arată specialistul.

„E foarte greu să nu mănânci când ai în jurul tău ispite”

”Aici am avut câteva lucruri care mi-au fost în control. E foarte greu să nu mănânci când ai în jurul tău ispite, în momentul în care ai în jurul tău o familie careia fie trebuie să îi gătești, fie să mănânci împreună cu ea. Și atunci, după primele două săptămâni de pandemie, eu mi-am golit complet frigiderul. Cum scrie și în cărțile de nutriție, cea mai sigură metodă să nu mănânci este să nu ai! Recunosc că erau momente în care efectiv controlam din nou dulapurile, cu toate că știam clar că nu am ce să găsesc în ele. Dar este teribilă această senzație de a ronțăi! Atunci când deschizi frigiderul, cum spune o glumă, înăuntru trebuie să fie frig sau să fie alimente fără niciun risc, nu neapărat pentru siluetă, ci, mai degrabă, pentru această frenezie alimentară. Nu trebuie să ai lucruri pentru care să ți se topească inima, pentru că e greu să te oprești”
Mihaela Bilic

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI