Laura Cosoi, primele declarații despre al treilea copil. Când o să vină pe lume

Laura Cosoi, primele declarații despre al treilea copil. Când o să vină pe lume
Laura Cosoi, primele declarații despre al treilea copil

Laura Cosoi a fost dintotdeauna o apariție strălucitoare, dar, de când a devenit mămică, actrița are o strălucire aparte, care o face și mai frumoasă. De altfel, de când l-a cunoscut pe Cosmin Curticăpean ”mănâncă, joacă și iubește”. Iar pentru a face un adevărat bulgăre de fericire, echilibrat nu de mult de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului, vedeta a vorbit și despre gândul de a-și mări familia cu încă o minune.

Laura Cosoi, despre gândul de a deveni din nou mămică: „Mai facem loc pentru al treilea”

Cosmin Curticăpean a reușit să o cucerească pe Laura Cosoi, după ce aceasta din urmă se despărțise de Smiley. El este un om de afaceri potent, dar care vrea să păstreze o limită a decenței fără a intra în sfera publică. Cei doi și-au spus ”Da” în fața lui Dumnezeu în anul 2015.

Și iată că în august 2020 au devenit părinții a două fetițe. Actrița a declarat că amândoi se ocupă în mod egal de creșterea celor mici, fără să apeleze la ajutorul unei bone. În același timp, a transmis că nu știe cum vor artăta lucrurile mai târziu, spunând, ba în glumă, ba în serios, că este posibil ”să facă loc” pentru un al treilea copil după ce mezina familiei va merge la creșă.

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”, a declarat Laura Cosoi.

Ultimele detalii despre botez

Laura Cosoi și soțul ei se pregătesc intens pentru botezul mezinei, Vera. Actrița a transmis că evenimentul va avea loc în Maramureș și va fi organizat într-un cadru restrâns.

„Ne pregătim de botez. Vom pleca din București. În sfârșit o ieșire. Vom merge în Maramureș. De-abia așteptăm. Săptămâna viitoare pornim și o să fie ceva în natură, foarte restrâns. Cu familia și câțiva prieteni.”, a spus vedeta într-o intervenție în direct în emisiunea ”Vorbește lumea”.

Cât despre cum arată viața ei acum, cu un nou născut din nou în casă, Laura Cosoi a spus că:

„Ne trezim dimineața și luăm micul dejun împreună toți. Inclusiv Vera. Apoi mergem la creșă. O ducem pe Rita. Apoi vin acasă și am timpul liber până după-amiază pe la 17:00. (…) Chiar pot să fac și multe alte lucruri cu un nou născut acasă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI