Laura Cosoi, acuzată că „își face soțul de rușine”! Ce poză controversată a publicat și cum se scuză pentru ‘scăpare’

Laura Cosoi, acuzată că „își face soțul de rușine”! Ce poză controversată a publicat și cum se scuză pentru ‘scăpare’
Laura Cosoi, acuzații de la fani. Cu ce își face soțul de rușine

Laura Cosoi intră în gura fanilor după ultima postare de pe rețelele de socializare. De ce fanii au acuzat-o că își face soțul de rușine?

Laura Cosoi, acuzații de la fani. Cu ce „își face soțul de rușine”?

Laura Cosoi a fost luată la vizor de unii interauți mai cârcotași. Nicio persoană publică nu a scăpat de judecata aspră a unor persoane, așa că odată deținută titulatura…asumarea și nepăsarea pot compune o rețetă minunată. Cunoscuta actriță a ajuns ținta unor critici extrem de bizare după ce a postat o poză.

Cu toate astea, proaspăta mămică a rămas fermă pe poziții și a dat un răspuns care pe alocuri i-a și amuzat pe unii dintre cei care o urmăresc în mediul online. Vedeta a împărtășit cu toată lumea o fotografie în care apare extrem de naturală, fără să fie coafată și acoperită doar cu un cearșaf. Din păcate, ipostaza nu a fost gustată de mulți, gurile rele considerând-o exagerată, acuzată fiind că-și face soțul de rușine cu noua apariție.

„Poza ce legătură are?”

„Poza ce legătură are cu jurnalul? 🙂 Îmbrăcați-vă, doamnă, vă faceți soțul de rușine. Mai era puțin și ne arătați și ț**a cu care alăptați”, a scris persoana respectivă. Din dorința de a le dovedi faptul că este activă și dornică să comunice cu fiecare în parte, blondina a răspuns comentariului răutăcios.

„Da, chiar am vrut să o arăt, dar nu mi-a ieșit 😂😂😂😂”, a fost replica Laurei Cosoi. Admiratorii i-au sărit în ajutor și i-au luat apărarea, spunând că nu văd nimic greșit în noua fotografie, ba chiar îndemând-o să pozeze așa cât mai des, dacă ea se simte bine. Din fericire, spiritele nu s-au încins pentru faptul că Laura a știut să aplaneze orice conflict dintre cele două tabere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI