Cum a slăbit Bogdan Boantă 10 kg, de fapt. Ce regim a ținut timp de 8 săptămâni VIDEO

Cum a slăbit Bogdan Boantă 10 kg, de fapt. Ce regim a ținut timp de 8 săptămâni VIDEO
Cum a slăbit Bogdan Boantă 10 kg în 8 săptămâni

Bogdan Boantă a uimit audiența după ce recent s-a prezentat într-o emisiune pentru prima dată după ce a slăbit 10 kilograme. A reușit asta în doar opt săptămâni, cu ajutorul lui Carmen Brumă, iar acum declară că se simte foarte bine atât fizic, cât și psihic.

Bogdan Boantă a slăbit 10 kilograme în 8 săptămâni cu ajutorul lui Carmen Brumă

Înainte de a trece la o nouă formă, celebrul coregraf cântărea 84 de kilograme. În prezent, are 74, datorită regimului lui Carmen Brumă, la care s-a adăugat și ambiția dansatorului. Pentru a avea aceste rezultate, el recunoaște că nu a fost floare la ureche și că a urmat întocmai direcțiile date de Carmen timp de opt săptămâni.

„Sunt absolut uluit de tot ce se întâmplă și cum toată lumea îmi spune că vai ce am slăbit. Am avut 84 de kilograme. Am dat 10 kilograme în 2 luni. Am reușit cu regimul lui Carmen Brumă. M-am ținut de el strict. Opt săptămâni, cam atât durează. Mie mi-a fost tot timpul teamă de ideea de regim pentru că mă gândeam la ideea de înfometare, pentru că eu recunosc că sunt un gurmand”, a declarat Bogdan Boantă la Antena Stars.

În ce constă meniul? 

Bogdan Boantă a explicat și în ce costă meniul gândit de Carmen Brumă. A avut trei mese principale pe zi și două gustări, lucru care l-a ajutat să nu simtă senzația de foame și să dea iama în alimente ”nepermise”. În plus, i-a fost recomandat să scoată din dieta sa carbohidrații, având voie doar o dată pe săptămână să consume paste integrale cu sos de roșii. Deși mândru de reușită, coregraful nu este complet satisfăcut, așa că mai dorește să slăbească câteva kilograme.

„În regimul ăsta mi-a plăcut că am avut 3 mese principale și două gustări. Nu le-am avut pe oră, că noi cu programul nostru e un pic ciudat, dar am încercat pe cât posibil să respect. N-am mâncat carbohidrați. Aveam voie o dată pe săptămână paste integrale doar cu roșii. Pizza nu aveam voie.

Pofta a rămas, cu toate că am slăbit și am ținut regim. Acum am terminat cele 8 săptămâni. O să țin în continuare cont. Mi-ar plăcea să mai slăbesc vreun kilogram, dar apoi să pun masă musculară, să merg la sală, că zici că sunt ca un pui”, a completat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI